Rondje Vaalserberg en…..

De intensieve trainingsweek was afgelopen zondag goed begonnen met lekker weer en een soepele Klimmen Banneux Klimmen. Helaas was het weer wat minder geworden, maar het bleef droog en als de zon er bij was dan was het zelfs nog aangenaam.

Vandaag lekker met Bjurn gefietst. Bjurn gaat op 5 juni 6 keer de Alpe d’Huzes beklimmen en is dus ook druk bezig met zijn trainingen, waarin ik hem begeleid. Vandaag was zo’n tussendag, Eigenlijk niet genoeg tijd om weer volledig te herstellen, want we hebben donderdag a/s de Steven Rooks Classic, maar toch ook wel een dag om toch wel wat te fietsen. Darom maar een duurtraining met krachttraining gekozen. Die kracht training kan wel, als je op de weg van Brunnsum naar het zuiden, onder andere de Kruisberg en de Gulperberg tegenkomt. Op de terugweg zat ook nog de Eyserbosweg erin, dus voldoende voer voor een krachttraining. Daarnaast ook nog even de aankomst van de Shimano Fiets Challenge voor a.s. zondag getest. Wel vreemd om zo van de Vaalser kant aan te komen.

Een perfecte training voor de opbouw. 86 km 1600 hoogtemeters Morgen ga ik een stuk Mergellandroute tijden, maar rustig aan, want anders wordt het donderdag niets

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: