Gastenboek

Gastenboek geopend in januari 2008, toen nog kakelvers, nu al wel een paar jaar later. Laat hier je bericht achter, over deze site, of iets anders

16 reacties

Naar het reactie formulier

  • Marijke op 16/01/2008 om 10:19
  • Reageer

  Hoi lieve Klaas,

  Het begint weer!
  Succes, Marijke.

   • Peter Langenbach op 31/12/2011 om 12:45
   • Reageer

   Beste Klaas,

   Bij het zoeken naar mijn eigen actie-site valt mijn oog op de foto van Marijke en ik heb vervolgens jullie verhalen van de afgelopen jaren gelezen met een grote brok in mijn keel en tranen in mijn ogen. Kan niet meer doen dan 7 juni 2012 ook voor jullie een beetje extra mijn best te doen en je sterkte te wensen!

   Hartelijke groet,
   Peter Langenbach

 1. Hallo Klaas.
  De eerste gezamelijke tocht in november licht al weer ruim achter ons en ik was benieuwd naar je vorderingen dus een goed moment om jouw site weer eens te bezoeken. Zo te lezen gaat het voorspoedig met je voorbereiding en met de sponsoring.
  Leuke lezenswaardige stukken over je trainingen. Ik proef er een scheutje webtrainer doorheen, smaakt uitstekend, zouden meer mensen moeten doen. Ook wij zijn met de vele rustige duurkilometers bezig en het valt niet mee de mannen in toom te houden. Ze willen zo graag, maar ze mogen voorlopig nog niet.
  Ik zie uit naar onze volgende ontmoeting in maart in Dieren. Begin maart wordt het toch tijd voor wat intensievere trainingen mede met het oog op de Amstel Gold Race.
  Bij ons verder alles goed. De sponsoring loopt, we zitten nu boven de 16.000 euro en gezien alles wat er nog gaat gebeuren moet 44.444.40 haalbaar zijn.
  Succes verder en tot in Dieren.
  Groeten, Theo Lankhorst

  • team12 op 01/02/2008 om 14:00
  • Reageer

  Nu te koop: de Alpe d’HuZes kalender

  De kalender is samengesteld met prachtig beeldmateriaal en is in groot formaat (A3). De kalender geeft ook een countdown vanaf 1 januari tot aan 5 juni, Alpe d´HuZes-day. Meer info of bestelling? mail naar a.doeser2@upcmail.nl

  De prijs is minimaal 10,= € per stuk, exclusief verzendkosten. De opbrengst van de kalender komt in z’n geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

 2. Hoi Klaas,

  Sterker nog we sporten niet allen bij dezelfde sportschool. Maar sinds begin dit jaar zitten we ook bij dezelfde fietsclub. Ik bezoek je site al een aardige tijd hoor. Ben bij je beland via de site van Johan, (Veninga) maar neem aan dat je het alwel begreep dat ik die fiets gekke Fries bedoelde.

  Groeten Lars

 3. Veel succes Klaas, maar dat wordt het zeker met zo’n mooi doel (en zo’n mooie fiets :0) )

  Groeten,
  Fred

 4. Klaas ‘Baas’ wat heb je toch een mooie site! Hierbij ons adres: http://www.waalklimmers.nl. Via deze site kun je naar de sites/web-logs van de individuele deelnemers.
  Niet te fanatiek trainen he!!

  Gr en tot de 8e,
  Bram

 5. Klaas heel veel sucZes, volgende week.
  Ik kijk uit naar je verhalen en verslag.

  Groeten Lars

 6. Klaas, wat een klasseprestatie! Onderweg heb ik je regelmatig gezien en gelukkig ging het met de rug steeds wat beter.
  Langzaam of sneller is niet belangrijk. De dag erbij zijn, plezier maken, genieten, sporten en geld inzamelen dat is waar het om gaat.
  Enne….daar ben je zondermeer in geslaagd.

  Tot volgend jaar op de Alpe?

  groetjes Ellen , Andre en het JdR team

  • Stefan van de Riet op 06/02/2009 om 16:30
  • Reageer

  Hey Klaas,

  Ik vroeg me af of je nog een beetje had kunnen trainen met dat koude weer. Volgens mij wel, gezien de verslagen. Je hebt ook al een mooi bedrag bij elkaar!
  Vooral doorgaan en op naar de 8 keer. Als tegenprestatie zal ik in april tijdens mijn skievakantie 8 keer de afdaling van Alpe d’Huez doen!
  gr. Stefan

 7. Hallo Klaas,

  mooie de artikelen de laatste tijd in diverse bladen. Met Team NaarBoven stonden we in de Stad Amersfoort en Leusden Nu. De journalist van de Stad Amersfoort gaf aan nog een vervolg artikel te willen doen. Is het idee als we dat als amersfoortse deelnemers combineren? Wellicht kunnen we ook de Amersfoortse Courant/AD erbij betrekken. We zijn toch met een aardige club zo bijelkaar dus dat moeten ze wel interessant vinden. Ik hoor graag van je of je het iets vindt?

  groeten, Arjen

 8. Hallo Klaas,

  Klasse, 8x die pukkel op. Je bent vast moe maar heeeeel voldaan. Geniet van de after party’s.

  Ellen & André

 9. HELD! Op 9 juni 2011 gaan we weer!
  Het is een grote eer om samen met jou tegen deze berg te strijden!
  Hopelijk kan ik dit jaar de boel heel houden ;o)

  Big hugs 4 Marijke!

  Hartelijke groet,

  Harold
  AD6 2010 #195

 10. Heel veel sterkte in de strijd die jullie samen weer aan moeten gaan. Put kracht uit het leven en je inspiratiebronnen.

  Ferry

  alped’huzes 2009 en 2010

  • Alice Koolstra op 13/02/2012 om 20:46
  • Reageer

  Leafe Klaas,

  Ik ken jou en Marijke niet persoonlijk, maar wat heeft jullie verhaal mij ontzettend aangegrepen. Maar wat is Marijke een krachtige sterke vrouw, een vrouw om reuze trots op te zijn! En dat je dat bent lees ik uit al je blogs, knap om dat allemaal zo te verwoorden, is natuurlijk ook een stuk verwerking. Wij hier in Friesland zijn ook druk bezig met sponseracties voor 2012 en we hopen dat er veel geld wordt gedoneert.
  Ik wil jou en al die andere kanjers die iemand verloren hebben heel veel sterkte toewensen en ook heel veel s6 in juni.

  Leafs en groetnis fanAlice

  • Ben Dijkstra op 10/05/2012 om 07:38
  • Reageer

  Beste Klaas,

  Als oud-collega kan ik mij de start van jouw fietscarrière goed herinneren. Maar nog beter de ontwikkelingen rondom de ziekte van Marijke als ik zo nu en dan jouw website bezocht. Ik heb veel bewondering voor jullie vecht- en levenslust en jouw wijze van verwerking van het uiteindelijke verlies van Marijke.

  Klaas, ik wens jou en alle andere bergridders ook dit jaar weer enorm veel succes!

  Hartelijke groet, Ben Dijkstra

Geef een reactie