Harde wind, regen, kortom een lekker ritje…..

Na de intensieve training van gisteren stond voor mij voor vandaag een duurtraining van ongveer 2,5 uur op het programma. Dat kwam goed uit, als ik met de club mee zou gaan, dan is het op zondag toch vaak een rit van zo’n 70 tot 80 kilometer. Bij het vertrek om 9:00 (het voelde als 8:00) was het nog droog en een apart schouwspel tekende zich af. Ten westen donkere wolken die noordwaarts trokken en ten oosten halfbewolkt en zonneschijn. Dus oostwaarts vertrokken, halve wind, goe dhet stuur vasthouden. Get leidde ons langs een nieuwe route, het fietspad onder de A28 door, alleen Gert had de richting nog niet helmaal goed te pakken, dus hebben we nog een extra rondje op industrieterrein de Hoef gedaan.

d1-30-03-2008.jpg

Het was een gemengde groep, drie nieuwe leden, een paar B-rijders, C-rijders en D-rijders in totaal 18 man. Vanwege de gemengdheid lag de snelheid niet belachelijk hoog, dat kwam mij eigenlijk wel goed uit, want met de training van gisteren, voelden de benen niet super aan en het moest per slot van rekening een rustige duurtraining worden. Via Achterveld, langs de Glind, Scherpenzeel en toen richting de Amerongsberg, toch nog even goed inspannen, maar het liep eigenlijk niet verkeerd. Onderaan weer richting huis, omdat er toch al wat mensen voor hun doen flink tempo hadden moeten rijden. En toen begon het te regenen, de temperatuur daald fors en alles werd nat en oud, brrrr. Maar ja, je moet toch de  training afmaken, dus niet zeuren. Laan 1914 was de laatste kraker, ondanks de slechte benen, was ik toch nog als nummer drie boven dat ziet er dus goed uit.

Thuisgekomen stond er 67 kilometer op de teller in 2:15, dus een kleine 29 km/h, de hartslag goed laag gehouden, dus een perfecte training.

1 reactie

  1. Hoi,

    Helaas kon ik ivm werk gisteren niet mee rijden en dinsdagavond moet ik naar school. Dus donderdag word pas me eerste rit. Was een mooi rondje gisteren zag ik net.

    Groeten Lars

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: