Dat gaat nog eens makkelijk

Na het afgelopen weekend van de Amstel Gold Race met 250 km op de teller in één rit, was het vandaag weer eens tijd om het trainingsprogramma weer voort te zetten. Tot gisteren was ik toch nog wel erg moe geweest, gisteravond daarom maar vroeg naar bed gegaan, maar natuurlijk niet zonder deze site te updaten.

De training van vandaag hield in dat ik met een snelle groep van de club mcht fietsen en een tijdje op kop mocht fietsen todat mijn benen zeer begonnen te doen. Nou dat duurde lang, eigenlijk gewoon de eerste 30 km gewoon op kop gereden met 36 km/h Het ging gewoon lekker, de groep achter me kon ook goed meekomen, het weer was goed, wat wil je nog meer. Je eigen wiel bijvoorbeeld…?! Ja, afgelopen weekend was mijn wiel stuk gegaan, net nieuw, maar blijkbaar toch te zwaar belast geweest en op 4 plekken begonnen de spaken uit te scheuren. Dat is wel balen, ik kan dat echt niet gebruiken, want ik met toch bijna elke dag kunnen fietsen. Gelukkig is mijn fietsmaker een held en heeft mij meteen een reserve wiel aangeboden, zelfs gewoon het wiel van zijn zoon. Waarschijnlijk heb ik donderdag weer een nieuwe velg. Goed opletten dus.

d2-amersfoort-24-04-2007.jpg Kijk ook op deze link voor meer interctieve details va de rit

Na deze lekere training, morgen nog even rustig en dan donderdag een erg intensieve training, 4 keer een interval van 10 minuten in de hoogste hartslagzone. Zaterdag nog een klein beetje uitfietsen en dan zondag bij Trois Pont met de Alpe d’Huzes vrienden een uitgebreide trainingsrit en dan maandag de Mergellandroute fietsen met de club. Hopenlijk kan ik fietsen, maar er moet een auto mee als begeleiding en ik vrees dat ik de pineut ben.

Geef een reactie