€ 20.000,- gepasseerd

Wat een gewedig bedrag, € 20.622,06 is er al toegezegd, of zelfs al gestort. Moet je eens nagaan, als alle 70 (st)rijders van Alpe d’Huzes +1 dit nu hebben dan gaan we dik over de miljoen heen. Een miljoen voor KWF Kankerbestrijding om nog meer aan onderzoek te gaan doen, om genezing van kanker of de levensverwachting met kanker groter te maken.

7 keer die berg op fietsen is volstrekt idioot, maar de energie die we hier mee vrij maken en de grote hoeveelheid geld, dat is wat telt!! Zoveel mensen zijn hier geheel balangenloos mee bezig, de (st)rijders, de vrijwilligers, de artsen, masseurs, motards, sponsorwervers, sponsoren en nog zoveel meer!!!

Laat deze log ook aan je vrienden, kennissen, collega’s en familie lezen, roep ook anderen op om ruimhartig en brutaal te zijn en ook hun te vragen om te sponsoren voor EEN UITZONDERLIJK BEDRAG!

2 reacties

  1. Klaas, Anneke en ik wensen jou, maar ook de andere deelnemers heel veel succes en dat de opbrengsten maar richting de € 30.000 mogen gaan.

  2. Dat is prachtig Klaas. Blij dat zoveel mensen een steentje bij willen dragen. Ik moet zeggen een initiatief als dit spreekt ook enorm tot de verbeelding. Toch anders dan de collectebus die voorbij komt (al is ook dat nooit tevergeefs)

Geef een reactie