Stapje voor stapje

Het gaat stapje voor stapje vooruit met Marijke. Aan de andere kant ook best wel snel allemaal.

Nadat ze dinsdagochtend van de Medium Care weer aar haar eigen afdeling is gegaan, begon ze meteen met twitteren, onder het mom, ik twitter dus ik besta!! En natuurlijk belde ze me ook. Man wat is dat gaaf, om haar stem weer te horen en ook behoorlijk helder, heerlijk!!! Ze vertelde dat het toch een onrustige nacht was geweest, ze werd namelijk om het uur wakker gemaakt en dat slaapt niet echt rustig. Ze vertelde ook dat ze een paar keer wat vreemde dingen had gehad. Waar ze open bedoelde zei ze dicht en waar ze donker bedoelde zei ze licht. Hmm wel raar. ZOu kunnen vanuit de operatie. Ik ben nu belast met het zorgvuldig opletten of dit vaker gebeurt. Er zullen nu wel veel mannen zeggen, dat doet mijn vrouw ook, ze zegt nooit wat ze bedoelt………. Ik zal niet zeggen dat dat bij Marijke nooooooit zo is, maar over het algemeen kan ze aardig feitelijk zijn.

’s middags was het dan zover, eindelijk bezoekuur. Daar lag ze:

Is het geen schatje?

Met name het plukje haar doet het hem….:-)

Maar je moet wel bedenken dat het best wel pijnlijk is dat strakke verband om je hoofd.

Marijke was het bed al aardig zat, dus zijn we even er op uit geweest. Even naar het restaurant beneden en een worstenbroodje gegeten. Gaaf hoor, dat ze al weer uit mocht. Het ging haar alemaal goed af, maar na een kwartiertje benden gaf ze we aan al weer moe te zijn, dus zin we weer naar boven geweest.

Alle aandacht van iedereen via twitter, mail en sms is super en helemaal geweldig is de mensen die al langs zijn geweest, Esther, Tom, Rien & Leny, dankjewel.

1 reactie

  • Joost van der Waaij op 16/02/2011 om 17:13
  • Reageer

  Oi Klaas en Marijke,

  Heel goed om te lezen dat de operatie zo goed is verlopen en dat het herstel er ook goed uitziet.
  Van deze kant een heel vlot herstel gewenst.

  Groetjes van Joost en Shanti

Geef een reactie