Positief het weekend in

Ik maakt me toch veel zorgen om de leverpunctie. Waarom wilde de internist nu toch weer een nader onderzoek?

Marijke moest vandaag onder ander ook nog voor een CT-scan om vast te stellen wat de huidige stand van zaken is van de tumor in haar hoofd en een pre-opname, zodat ze al helemaal prepared is voor de opname van zondagavond.

Daarvoor, ’s ochtends, nog de leverpunctie. Die kon nog allerlei roet in het eten gooien. Want als er toch nog een uitzaaiing in de lever zou zitten, dan gaat ook de operatie niet meer door, want er zijn dan dus meer uitzaaiingen dan alleen in het hoofd en wat dan? Deze onzekerheid vrat me enorm op…….

De radioloog belde aan het eind van de middag dat ze enorm hebben ingezoomed op het afwijkend plekje, maar dat er geen reden is om aan te nemen dat dit gaat om een uitzaaiing. Pfffffff dat lucht erg op. Dat betekent dus de weg vrij voor de operatie. En die operatie is belangrijk. Dan wordt de tumor uit Marijke’s hoofd gehaald, zodat deze geen verdere schade aan kan richten. Dan is het nog wel spannend wat het precies is geweest, een uitzaaiing of een goedaardige tumor. Laat het ajb het laatste zijn……

De CT scan van het hoofd gaf een goed beeld van het hoofd en toonde ook aan dat de tumor sinds 4 weken niet is gegroeid. Dat voelt in ieder geval goed.

Nu even bijkomen van afgelopen week, een geruststellend gevoel en dus alle rust in de voorbereiding voor de hersenoperatie van aanstaande maandag, op valentijnsdag. Om half negen is Marijke meteen aan de beurt. Sturen jullie allemaal positieve vibes? Het helpt echt!

Stuur ze naar @marover op twitter!!

Geef een reactie