De dag voor de operatie

Ondanks de spannende gebeurtenissen die voor ons staan morgen, hebben we een goed weekend gehad. Natuurlijk was de ontspanning van de goeie uitslag van afgelopen vrijdag, maar op een of andere manier hebben we rust gevonden dit weekend. Veel lieve, leuke berichtjes van mensen, kaarsjes die worden aangestoken etc.

Wij hebben lekker rustig aangedaan, lekker lang uitgeslapen op zaterdag, samen boodschappen gedaan en heerlijk gegeten in dimS in Hooglanderveen. Het WK schaatsen vannacht was niet helemaal aan ons besteed, maar aan de andere kant een goed teken, want we hebben heerlijk geslapen.

Vanochtend een vroeg ontbijtje met zelfgebakken croissants, beter kan het toch niet? Ik heb daarna een stuk gefietst met collega’s terwijl Marijke op haar gemak haar spullen heeft ingepakt die ze mee willen nemen het ziekenhuis is. Daarna heft Marijke zelf nog een uur gefietst op de Tacx. Wat is het toch een kanjer!

Nu net onze favoriet: salade Niçoise gehad, hmmmmm, met heerlijk veel verse tonijn, en nog licht rosé van binnen. en het glaasje wijn er bij. Voortreffelijk. En door dit soort relaxte dingen te doen, blijft de spanning ook op normaal niveau en kunnen we normaal blijven denken. En daarnaast genieten van alle lieve berichten die jullie nog steeds onze kant op sturen.

Blijf daar ajb mee doorgaan, alle gedachtekracht en lieve berichten helpen echt!! Stuur ze naar twitter: @marover of laat een berichtje achter in het gastenboek van mijn actiepagina. Marijke kan ze dan allemaal lezen als ze weer bij is na de operatie, of vanavond wanneer ze alleen in het ziekenhuis is.

Geef een reactie