Leven als een kat

Vorige week leefde Marijke inderdaad als een kat. 20 uren slapen op een dag en 4 uren wakker. Zeker na de eerste bestraling toen Marijke ook nog een migraine aanval kreeg, maar ook de verdere bestralingen vorige week hakten er flink in. Toch lijkt het net alsof Marijke langzamerhand went aan de bestralingen. De uren slaap nemen flink af, nog wel steeds moe, maar wat lager wakker is voor iedereen fijn.

Afgelopen weekend zijn Marijke en ik naar België geweest, lekker in ons huisje. Gewoon verder uitrusten, en ze had zelfs nog voldoende energie om mee uit eten te gaan met mijn collega’s. Want we hadden afgelopen weekend met onze Schuberg Philis collega’s en relaties een trainingsweekend in Vaals. We doen namelijk dit jaar zelfs met 4 teams mee. Dus naast sponsor te zijn van Alpe d’HuZes is Schuberg Philis nu ook een grote leverancier van deelnemers.

Marijke heeft vandaag haar 6e bestraling gehad en lijkt hier ook weer beter van te recoveren. Morgen nummer 7 en een afspraak bij de radiotherapeut. De laatste bestraling is aanstaande vrijdag, laten we hopen dat de vermoeidheid dan zo blijft en niet erger wordt. Voorlopig is in ieder geval het leven als een kat gelukkig voorbij.

2 reacties

    • Ed Galesloot op 30/03/2011 om 14:26
    • Reageer

    Heel veel knuffels van Ed , Sylvia en Sven Galesloot

  1. Yes, ook van mij en mijn familie hele dikke knuffels.
    We leven met jullie mee!!!

Geef een reactie