Het is zo, niet eerlijk

Dat zo’n mooie intelligente en sterke vrouw zo door de tumor in haar hoofd te grazen wordt genomen. Dat is zo, niet eerlijk. Volledig de controle kwijt zijn over wat je doet, verward reageren tot zelfs helemaal geen interactie meer.

Het doet zo’n pijn om Marijke zo te zien, want wat gebeurt er allemaal in haar hoofd? het is dar zo druk van allerlei ongestructureerde signalen, waardoor er niets meer goed gaat.

Na een dag van steeds slechter worden en steeds minder contact kunnen krijgen, besloot de opgeroepen arts om Marijke door te sturen naar het AvL om daar door de neurologen verder goed onderzocht te kunnen worden. De oorzaken zouden nog in verschillende zaken te vinden kunnen zijn: Toxicatie, teveel verschillende geneesmiddelen, veel vocht in het hoofd, of de groei van de hersenmethastase. Nu nog allemaal onduidelijk, maar de vrees is wel degelijk dat de tumor weer fors is gegroeid…………..

Marijke is voorlopig ter observatie in het AvL en ze passen haar medicatie aan om van haar weer een normaler mens te maken, want dat verdient Marijke!!!!

Nu eerst slapen en als ik weer wakker ben, bellen met het AVl, om te weten hoe het met Marijke is.

1 reactie

  • Renate van Elst op 06/09/2011 om 14:35
  • Reageer

  Beste Klaas,

  Je kent mij niet maar via de tweets van Esther van Winden kom ik jouw naam en die van je vrouw regelmatig tegen. Nu klikte ik eens verder en kwam op je site terecht.
  Wat verschrikkelijk wat jullie moeten doorstaan.
  Vorig jaar maakte ik die strijd mee met mijn lieve buurjongen(tje) Bas Mulder..
  Vrijdag alweer een jaar geleden en elke dag denk ik nog aan hem.
  Afgelopen juni ook voor hem twee keer die megaberg opgefietst!
  Ik wil even laten weten dat ik met jullie meeleef en het allerbeste wens!

  Lieve groet, Renate

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: