Wie leest er allemaal mijn weblog?

Foto van de Amersfoorste deelnemers aan Alpe d’Huzes

Elke dag lezen er ongeveer 50 mensen mijn weblog, tenminste dat zeggen de statistieken die ik kan inzien op mijn weblog. Dat zijn mensen die of via een link van andere sites vandaan komen, of die zoeken op iets wat al dan niet toevallig ook mijn website staat. Zo had ik in januari een aantal hits van mensen die blijkbaar na de storm dakpannen zochten. Ik had namelijk als titel van een stukje “als de dakpannen maar op het dak blijven liggen”. Dat is wel grappig dat toch zo’n iemand op deze site uitkomt, totaal niet bedoelt maar gebeurt toch. Of deze mensen dan de site lezen, weet ik natuurlijk niet. Anderen zoeken duidelijk op Alpe d’Huzes of op mijn naam en zullen waarschijnlijk deze site wel lezen.

Het leuke wat er vandaag gebeurde was, dat Ronald mij belde. Hij vertelde mij dat hij een trouw lezer is van de site. Kijk dat vind ik nou leuk. Daarnaast gaf hij wel aan dat hij het wel enorm gekkenwerk vindt om 7 keer die Alpe d’Huez op te gaan. Daar is hij overigens niet de enige in, want streek genoot van Ronald, Hennie Kuiper, verklaarde dit ook.

Nou hoeft niet iedereen meteen te bellen, is overigens wel leuk, maar laat ook eens wete wat je van mijn site vindt en van het idee om 7 keer Alpe d’Huez op te fietsen voor KWF kankerbestrijding. Je kan dat hier onderaan doen, door op reactie te klikken. Of op de balk “reactie geven” bovenin.

Tot gauw, ik ben benieuwd naar je reactie.

2 reacties

 1. Hallo Klaas,
  Ik lees regelmatig op je site om je voorbereidingen voor de Alpe een beetje mee te lezen. Mijn man en zoon gaan ook meedoen op 7 juni en ook hier verklaart het merendeel van de mensen hen voor gek om zo’n prestatie neer te gaan zetten. Ik geloof wel in jullie, want jullie doen het niet voor jezelf (dan zouden jullie een andere tocht hebben uitgezocht, 7 x diezelfde 21 bochten, pfff, er zijn leukere dingen!), maar voor het goede doel. En dus gaan jullie het halen, ik weet het zeker, valpartijen en blessures even weggedacht voor het mooie! Mooi trouwens dat je al zoveel kilo’s kwijt bent!
  Wens je veel succes met de komende weken en als je tussen het trainen nog even tijd hebt, kijk dan ook nog even op onze site 🙂
  Groetjes, Esther (vrouw van deelnemer 23)

 2. Hee Klaas,

  Ik vind dat je ontzettend goed bezig bent. Zowel op je site als met het fietsen. Nou weet ik uit betrouwbare bron dat je goede begeleiding hebt gehad om je site op te zetten ;-), toch is het je eigen verdienste dat je ons met je leuke stukjes op de hoogte houdt van je vorderingen. Hulde daarvoor!

  En natuurlijk is het gekkenwerk om 7 keer die berg op te fietsen, maar ik kan alleen maar een hele diepe buiging maken voor je discipline, doorzettingvermogen en het doel dat je steunt.

  Ga zo door!!!!

Geef een reactie