De 4 provinciën tocht (2)

kracht-amersfoort-04-04-2007.jpgNet als vorige week weer de 4 proviciën tocht gedaan. Dit is een ideale route om verschillende oefeningen te doen, autoluw en prima asfalt en weinig oponthoud door stoplichten of kruizingen. Deze toch zal dus de komende tijd nog wel eens terug komen. De afstand is 55 km dus voor een kleine twee uur training helemaal perfect.

De kracht-training van vandaag was eigenlijk wel weer een pittige alhoewel ik dat eerst niet dacht. Maar dat is eigenlijk steeds zo bij kracht trainingen, de eerste keer, of paar keren lijken makkelijk en dan wordt het ineens zwaarder en zwaarder. De versnelling op 53*13 en met 60 RPM, tegen de wind, snelheid vasthouden. De hartslag loopt dan ook tot 95% van het omslagpunt op. Na 5 herhalingen was ik klaar, maar er ook wel klaar mee. Mijn benen leken wel ontploft, zeker toen ik één van de kracht oefeningen teen de Stichtse brug op deed.

Het laastste deel van de training viel niet mee, ik had honger en mijn benen deden zeer. Maar even kijken hoe ik herstel, morgen daarom ook een herstel traninkje. Maar voor de training met Chris (deelnemer 38),  Edwin (deelnemer 24) en Jaap (deelnemer 54) op de foto. De foto gaan we gebruiken om in de Amersfoortse kranten aandacht voor onze actie te vragen, want we hebben alle vier nog steeds veel sponsoren nodig. Laat het anderen weten en aarzel zelf ook niet om te sponsoren. Hoe?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: