Nog 7 weken

Nog 7 weken voorbereiding en dan moet het allemaal gebeuren: 7 keer de Alpe d’Huez op. Toen ik in oktober ja zei tegen deze uitdaging wist ik nog niet hoeveel inspanning het eigenlijk zou gaa kosten. Ja, ik was er al wel vaker tegenop gefietst en had ook wel langere afstande gefietst, maar 7 * 13 km omhoog en dan 1010 hoogtemeters overbruggen…   

Soms valt het trainen zwaar, het trekt een zware wissel op de activiteiten thuis, de sociale contacten, eigenlijk is het soms alleen nog maar werken, fietsen, slapen. Ik ben dan ook ontzettend blij dat Marijke mij in deze voorbereidingen enorm steunt. Enorm geduld heeft, mij  overal naar toe brengt om stukken te kunnen fietsen, alles in het teken van de voorbereidingen.

Nu 7 weken voor de grote dag op 7 juni gaan de voorbereidingen nog precies volgens schema. Vandaag net weer mijn nieuwe update gehad van het training schema, het wordt steeds intensiever, steeds meer en steeds zwaarder. Maar gelukkig soms ook wel steeds makkelijker. Ik merk het in de groep, maar ook op de vaste klimmetjes zoals de Amerongse berg, het gaat steeds makkelijker. Dit geeft hoop.

Ook de financiele voorbereiding vergt zijn aandacht. Natuurlijk staat er al een mooi bedrag en ook mijn Raet collega’s hebben nog een flink bedrag in petto, vrienden en familie hebben ook al goed bijgedragen, maar de laatste weken is het een beetje stil komen te staan. Daarom heb ik vanavond een mailing uitgedaan naar familie, vrienden, collega’s, oud-collega’s en verder iedereen waarvan ik een mail adres heb, met de vraag om ook te doneren. Ik hoop dat dit net zo goed gaat lopen als mij trainingen. Ik ga er voor, doe jij mee? Kijk verder

Daarnaast wam ik erachter dat ik ben genomineerd voor de Ben & Jerry’s ijsvrij award. Deze award wordt ter beschikking gesteld voor mensen die zich geheel belangeloos voor een goed doel inzetten. Wil je me ook helpen deze award te verkrijgen, ga dan naar de site van Ben & Jerry’s  en click op mijn naam aan de linkerkant van het scherm.

2 reacties

  1. Op één of andere manier lukt het mij niet te kunnen stemmen in de poll van Ben & Jerry’s, maar ik zie wel dat je al een flinke voorsprong hebt op de andere deelnemers. Whoohoo!

    En verder zou ik alleen maar willen zeggen: vooral doorgaan! 😉

    • veerle op 18/04/2007 om 12:35
    • Reageer

    Ja, ik heb je genomineerd inderdaad, ik kwam via via op deze site terecht en omdat ik diep respect heb voor iedereen die zich inzet voor het KWF heb ik je hiervoor opgegeven. En terecht, en je hebt inderdaad een flinke voorsprong dus laten we dat zo houden!!

Geef een reactie