Amstel Gold Race

Als uitstekende voorbereiding voor 7 juni staat zaterdag de tourversie van de Amstel Gold Race op het programma. De volledige afstand, dus 250 km over de Limburgse hellingen raggen, om zo eens goed te testen of de maanden training voldoende zijn geweest.

De afgelopen dagen heb ik mij met lichte trainingen voorbereid. Elke dag een uurtje, of kracht of sprintjes en vandaag gewoon gepeddeld. Ik hoop dat ik vandaag verder niet mijn benen teveel heb belast, want ik heb ook nog folders rondgebracht. Mijn maandelijkse activiteit om onze Vierde Vrijdag in Vathorst aan te kondigen. Vanuit onze stichting ViVaVathorst organiseren we namelijk maandelijks een gezellige avond met muziek en drank in een boerderij die als horeca gelegeheid dienst doet. De publiciteit verzorgen wij oander andere dmv het rondbrengen van flyers. Met deze maand ook opdruk van Alpe d’Huzes natuurlijk.

De laatste dagen ben ik blij verrast door mijn nominatie voor de Ben & Jerrys ijsvrij award. Veel lezers van mijn weblog gingen je al voor om ook op mij te stemmen op de site van Ben & Jerry. Ben benieuwd wat het inhoudt, maar aan de andere kant, nog veel belangrijker, weer meer aandacht voor onze actie van Alpe d’Huzes en dat is het belangrijkste! Stem ook even. Ben & Jerrys.

 Ook het sponsorsaldo loopt de afgelopen dagen mooi op. De mailing die ik heb verstuurd heeft zijn effect, en uit onverwachte hoeken komen giften. Hartstikke mooi, enorm bedankt voor deze steun. Ik ervaar ze als extra duwtje in de rug voor 7 juni op Alpe d’Huez.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: