Rondje Posbank e.o.

weerstand-amersfoort-25-03-2007.jpgd1-amersfoort-25-03-2007.jpgNa zo’n toertocht van 150 km van gisteren, zou je eigenlijk een klein beetje rust moeten hebben. Daarom was de gelande D1 training ook prima geweest. De sterke benen van gisteren voelden helaas vandaag niet meer zo sterk aan. Dat kwam natuurlijk ook wel  omdat ik niet erg veel had geslapen (de klok moest ook nog eens en uur vooruit) en ik moest om 11:00 in Hoenderloo zijn, want daar zou ik collega Frank treffen. Amersfoort Hoenderloo is een dikke 40 km maar tegen de wind voelt het wel meer, maar na een kleine anderhalf uur was ik als eerste bij “IJs van Co” in Hoenderloo. Frank kwam 5 minuten later aan, eerst koffie drinken en daarna er even goed tegenaan.

De Berg en Dal weg tussen Hoenderloo en Bekbergen had ik vorig jaar niet zulke prettige herinneringen aan gehad, maar gelukkig viel deze nu mee. Daarna via Ugchelen, weer Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Laag Soeren en toen de Posbank op. De benen voelden niet meer zo goed als gisteren maar eigenlijk wel beter dan twee weken geleden toen we met het webtrainer groepje omhoog reden. Dat kan ook wel eens met het weer te maken hebben, want het was vandaag geweldig weer. Dat vonden trouwens ook honderden anderen die de Posbank bezochten evenals de super irritante motorijders, die veel te hard bij je lang scheuren met een vreselijke herrie. Maar veel mensen zullen ons wielrenvolkje ook niet altjd erg op prijs stellen.

Vandaag ging het verhaal dus in twee ronden, waarvan de tweede een flink stukje klimmen kende. Al met al dus weer een prima voorbereiding voor 7 juni.

1 reactie

    • Chris op 26/03/2007 om 19:38
    • Reageer

    Klaas,

    Ik heb je gemist op de Posbank gisteren. Was inderdaad erg mooi weer maar wat een tegenwind tot aan de Posbank……… was heftig…. Maar de terugreis ging lekker hard met de wind in de rug……………………………

    groet Chris

Geef een reactie