Nog 2 weken!!

Nu wordt het echt spannend. Het is nog maar 2 weken voordat het weer gaat gebeuren: Alpe d’Huzes. Donderdag 5 juni om 5 uur gaan 100 individuelen en 55 estafette teams van start voor de derde Alpe d’Huzes, om een symbolische strijd te voeren tegen te berg, sommigen 1 keer anderen 3 keer of 6 of 8 keer. Allemaal bedoeld om geld bijeen te fietsen, want daar gaat het uiteindelijk om. Natuurlijk moet je het wel halen, daarom wordt er zo veel getrained, maar het geld voor KWF Kankerbestrijding, daar gaat het uiteindelijk om.

Wij van team IUS SANCTUS hebben nu bijna € 50.000 bij elkaar, maar het wordt elke dag nog meer, elke dag komt er nog een dikke € 500,- binnen aan toezeggingen (afhankelijk van het aantal beklimmingen die we gaan doen) of daadwerkelijke overschrijvingen. Echt geweldig, ook een gevoel van trots, dat wij toch zoveel los maken bij andere mensen dat ze juist voor deze actie geld willen geven. Aan de andere kant ook weer niet gek. Wij zijn één van de weinige organisaties waar het anti-strijkstokbeleid keihard wordt gehanteerd, kost iets geld, dan doen we het niet, want alle giften moeten naar KWF Kankerbestrijding. En daar zijn we zeker trots op, dat we dat nog steeds doen en zeker blijven doen!!

Lees nog maar eens door wat de visie is van Alpe d’Huzes, wat er met het geld gebeurt en hoe het anti-strijkstok beleid er uit ziet.

 

Wij gaan nu door met de laatste trainingen, want 5 juni staan wij er om het aantal beloofde beklimmingen ook daadwerkelijk te volbrengen!! Heel blijven en veel rust is het allerbelangrijkste. Wij bereiden ons optimaal voor.

 

Doe jij met ons mee, geef jij een extra duwtje? Sponsor ook!! Hoe?

Geef een reactie