Heen en Weer

Ja, eigenlijk is het niets anders dan Alpe d’Huez opfietsen en dan weer af, heen en weer naar mijn werk op de fiets. Ik had dinsdag ochtend de fiets achter in de auto gelegd om, als het lukte ‘s avonds terug te fietsen naar Amersfoort. Alle spullen meegenomen, behalve dan mijn hartslagmeter, en dat is wel vreemd, zo fietsen zonder hartslagmeter. Natuurlijk duizenden doen dat zo, maar als je zo gewend bent om op je hartslag/vermogen te fetsen dan valt het even tegen.

‘s Avonds terug naar huis en de volgende ochtend terug bevalt me eigenlijk wel, je rust toch even goed uit, met het slaapmoment er tussen in, maar aande andere kant ben, je slechts beperkt thuis. En toch is het handig, want anders had ik dinsdag anderhalf uur in de auto gezetee en nu 2 uur en een beetje op de fiets, dus de effectieve trainingstijd is twee uur, maar ik ben maar een half uur extra kwijt J Handiger kan het bijna niet.

  (het is er maar één, op de heenweg vergeten)

Mijn rug voelt alweer wat beter aan dan afgelopen zondag, toen verkrampte mijn rug ook helemaal en ging fietsen gewoon echt pijn doen, nu is dat bijna weg J. Dit zijn zo’n beetje de laatste trainingen voor 5 juni, het stelt niet zo veel meer voor, gewoon op duurtrainingstempo en zo nu en dan wat sprintjes en wat kracht oefening er tussen door. Voor a.s. zaterdag staat er nog een interval training op het programma, we gaan met het IUS SACNTUS team een intervalrondje rijden op de Posbank, bij de Zijpseberg. Een 6 tal keren omhoog in D3 en dan op het vlakke in D2, in de afdaling terug naar D1 en dan op het vlakke alvast weer naar D2 etc. Dat wordt de laatste test voor 5 juni hoe het daadwerkelijk is gesteld met de conditie en de kracht in de benen. Het leuke is ook dat we voor het eerst met het hele team gezamenlijk kunnen trainen, goed moment voor groepsfoto’s etc.


 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: