20ste trainingsweek, week 13 2009

Ja, de trainingsintensiteit is opgevoerd en dat voelt mijn lichaam ook wel…… Mijn rug heeft het al weer zwaar te verduren, veel eerder dan afgelopen jaren, dus ik heb maar snel een afspraak gepland met de manueel therapeut. Dit heeft afgelopen jaren erg goed geholpen. Maar ook mijn benen voelen de trainingen erg goed.

Door tijdgebrek lukt het deze week niet alle trainingen te doen, met name ook omdat het weer zo slecht was, lukte het niet om door de week op de weg te trainen, maar een spinningtraining van 2 uur met intervallen ging ook goed.

d2-amersfoort-28-3-2009Zaterdag wilden we de Grebbelinietocht doen vanuit Leusden, maar het weer was zo slecht en met deze kou ook niet echt aan te raden. Gelukkig werd het ’s middags rond een uur of 3 droog, dus snel op de fiets, een rondje Vecht. Toch snel goed voor 110 km en in 1 stuk door. Intervallen gedaan van 20 minuten D2 afgewisseld met D1, helemaal goed. Vorig jaar heb ik rond deze tijd ook zo’n rondje gedaan, toen kwam ik Michel Snel nog tegen (winnaar Shimano Fiets Chalenge), met wie de rest van het rondje toen (70 km) heb afgemaakt.

d1-zevenhuizen-29-3-2009Op zondag ad ik de keuze, of van Amersfoort naar Zevenhuizen of de andersom. Volgens mij maakte het niet veel uit, want de wind kwam uit het Noorden, dus toch uiteindelijk maar gekozen voor de route Zevenhuizen – Amersfoort. Prachtige route langs Oudewater en Montfoort en uiteindelijk langs een antal forten rond Utrecht. Echt een prachtige route, makkelijke te vinden door de fantastische fietskaart in mijn Garmin 705.

Goeie trainingsweek, totaal9,5  ur op de fiets, volgende week de eerste training met Snel Verzet, een keer heen en weer naar mijn werk en dan zaterdag de Ronde van Vlaanderen en uieindelijk zondag een BergOp training op de Posbank, dat wordt pittig…..

3 reacties

 1. Dan heb je een knappe week voor de boeg Klaas, succes.

 2. Hai Klaas,

  Zondag fiets ik met 2 teamgenoten van team NaarBoven vanuit Amersfoort naar de posbank en weer terug. Misschien zien we je daar wel.

  Gr. Vincent

  • gertn op 31/03/2009 om 21:01
  • Reageer

  Mooi aantal kilometers weer!!

Geef een reactie