10e trainingsweek, week 3 2009

Na een koude week met schaatsen, schaatsen, schaatsen, was het nu weer tijd om op de fiets te gaan zitten.Ondanks dat de weerberichten niet super waren, is de buienradar de uitvinding van de eeuw, voor de fietser die niet nat wil worden. Trouwens, nat regenen met een temperatuur rond de 5 graden is ook niet helemaal geweldig.

Door de week was het druk ’s avonds, twee bijeenkomsten van Alpe d’Huzes en ook nog één voor de spinningmarathon op 14 februari. De voorbereidingen zijn erg druk bezig en we zijn goed op weg om de geplande 250  fietsen ook daadwerkelijk te hebben. Nu nog deelnemers natuurlijk, iedereen die mee wil doen kan een mail sturen naar spinningmarathon-amersfoort@alpe-dhuzes.nl . Dus alleen één keer een krachttrainingscircuitje gedaan en een uur gespind.

Zaterdag gingen we op bezoek bij mij zus en familie in Zevenhuizen, ongeveer 80 km, dus een perfecte trainingsrit. Helaas wel tegen de wind in en met toch een paar buien, dan is het in deze periode toch wel redelijk afzien. Op zondag weer terug gereden, maar nu de wind mee, dat ging een stuk makkelijker. Helaas liet mijn buitenband me in de steek, klapband en hierdoor kon ik helaas niet meer verder….. Toch lekker getrained, precies volgens plan 🙂

d2-amersfoort-17-1-2009 Van Amersfoort naar Zevenhuizen

d1-zevenhuizen-18-1-2009 Van Zevenhuizen naar Utrecht

Geef een reactie