9e trainingsweek, week 2 2009

Dit is een week die niet zomaar voorkomt. Zo koud is het al jaren niet meer geweest en koning winter heeft ons landje aardig in de greep. En dat was dus tijd om echt te gaan schaatsen. Door de week kwam het er niet van, werk moet doorgaan en ik wil toch liever mijn vrije dagen voor in de zomer bewaren, om te gaan trainen en fietsen, dus het weekend afgewacht om te gaan schaatsen.

Eerst door de week twee keer naar de sportschool geweest. Ik was deze keer op tijd,omdat er geen files stonden deze week. Gek, want er staan toch altijd files? Maar dat komt omdat het massaal vorstverlet is en de aannemers niet op de weg zitten en dus de busjes thuis staan, er meteen geen files meer zijn :-). ZOu wat vaker moeten gebeuren 😉 De twee trainingen in de sportschool waren krachttrainingen gevolgd door spinning. Perfecte trainingen.

Zaterdag was het zover, de Veluwemeertocht. Een uitgezette route van 33 km, als je tenminste één keer op en neer gaat tussen Harderwijk en Elburg. Als je dat 3 keer doet, kom je op 100 km uit. Op zondag nog even een klein tochtje gereden op de Oostvaarderplassen. Voor het gevoel heel wat kouder, want de wind was aardig toegenomen. Een tweetal rondjes over de plas, maakte toch nog zo, 25 km, lekker uitgereden, maar steenkapot van deze inspanningen van het weekend.

veluwemeertocht-10-1-20091

schaatsen-lelystad-11-1-20091

2 reacties

  • Jurriaan op 12/01/2009 om 09:19
  • Reageer

  He Klaas,

  een lekker weekend zo te zien! Ik vond het super om zondag met je te hebben geschaatst! Gelukkig mogen we nu weer fietsen 🙂

  Jurriaan

 1. 8 keer een 11stedentocht is voor jou zeker ook wat te gortig,.,. ? Wel flinke afstanden die je op de ijzers aflegt hoor.

  Succes met de voorbereidingen!

  Arjen

Geef een reactie