Training weer hervat

Route van vandaagHoewel ik nog niet helemaal hersteld ben van de verkoudheid, maar het gevoel wel verder OK is, ben ik vandaag weer lekker even op de fiets gestapt. Traditioneel is het eerste kerstdag verzamelen bij mijn schoonvader in Arnhem. Waarom dan niet gewoon lekker op de fiets van Amersfoort naar Arnhem. De kortste route is een kleine 60 kilometer dus erg goed te doen. Temperatuur rond de 5 graden, een beetje vochtig, maar lekker warm kleden en dan heb je er helemaal geen last meer van.

Om dat ik nog niet helemaal hersteld ben, heb ik vandaag gewoon gekozen voor een D1 training, lekker twee uurtje peddelen met een matige hartslag (tussen 130 en 150 slagen per minuut) alleen bij de kleine hoogteverschillen op de Hoge Veluwe ging de hartslag wat omhoog, maar ja dat kun je natuurlijk ook niet helemaal laten liggen. Onderweg vliegt mijn Garmin Edge, die ik nodig had voor de exacte route, nog van mijn fiets, als ik mijn mouw wat recht trek en mijn hand los schiet. Wel balen want achteraf blijkt toch het scherm wat beschadigt te zijn waardoor er enkele pixels uitvallen.

Uiteindelijk met 50 km/h landt ik dan via kasteel Zijpendaal aan in Arnhem, nog even de John Frostbrug over en …… ik ben er. Erg lekker getraind, gewoon 2 uurtjes D1, prima herstellend van de verkoudheid. 🙂

Geef een reactie