Miezerig weer, maar trainen moet

d1-amersfoort-30-12-2007.jpg Racefietsen

Als je dan naar de weersvoorspelling kijkt, dan ziet het er goed uit, zelfs de buienradar gaf een droge voorspelling, maar toen ik rond 20 voor negen richting onze startplaats reed, miezerde het nog. Maar gisteren had ik ook al niet gefietst, dus vond ik dat ik vandaag wel moest fietsen en daarnaast, als het op 5 juni regent, gaan we toch fietsen.

Zoals bijna gewoonlijk weer een duurtraining, dus zo’n 2,5 uur op de fiets.

Ik was de eerste  bij de startplaats, maar al snel was John er, daarna Jan en Johnny en tenslotte Edwin nog. Met z’n 5-en vertrokken we met de wind mee. John had dit goed bekeken, hij nam meteen de koppositie op zich, voor de wind is iedereen een wielrenner 🙂 Via Hooglanderveen, langs Hoevelaken, Zwartbroek en verder naar Barneveld. Verder naar Renswoude, waar ik even het asfalt miste en een stuk door de berm reed, gelukkig had ik snel mijn voet uit het pedaal om stabiliteit te krijgen, het scheelde niet veel. Nog even een colletje gepakt (het spoorviaduct bij de Kooiweg) en toen weer terug, langs Scherpenzeel over het fietspad langs het valleikanaal. We hadden heir flink de wind tegen, maar door ahndig in de waaier te fietsen, kon iedereen goed meekomen.

Een dikke 60 km op de teller, prima duurtraining dus. Nog wel steeds wat last van mijn knie, door mijn val op het ijs vorige week, toch nog even in de gaten blijven houden.

Geef een reactie