Even terug kijken en dan snel naar 2008

Op sportief gebied heb ik in 2007 een dikke 9.500km gefietst en daarnaast nog heel wat uurtjes op de spinfiets doorgebracht. Hoogtepunten waren de AmstelGoldrace in april, webtrainer bergop programma, waardoor ik 28% meer klimvermogen kreeg, zoals ook in de Fiets van december valt te lezen. Toen nog de Shimano Fietschalleng, met daarin nog eens 20km verkeerd fietsen en Limburgsmooiste.

Maar dit valt allemaal in het niet bij het geweldige evenement op 7 juni: Alpe d’Huzes+1. 7 keer de Alpe D’Huez op voor KWF Kankerbestrijding, in totaal met 10 estafette teams en 77 individuelen, meer dan een miljoen EURO bijelkaar gefietst. Daarna nog de DrieLänder Rad Giro gefietst, met daarin de onvolprezenen Stelvio pas en opvolgende de Dolomieten marathon. Uieindelijk in augustus nog Luik Bastenaken Luik, 240 km door een koud Ardennen landschap, maar wel droog!! Toen was ik het fietsen al wel beu.

Maar in oktober kwam voor Marijke en mij het allermooiste nog, na 19,5 jaar relatie het Ja woord tegen elkaar gezegd, vorig jaar had ik Marijke al gevraagd in Barcelona in Parc Güell . Op 13 oktober ging het allemaal gebeuren in de Oranjerie van Hotel Groot Warnsborn

img_0215.jpg  img_0216.jpg  img_0210.jpg  img_0237.jpg  img_0224.jpg  img_0241.jpg  img_0242.jpg

Het was voor ons een geweldige dag, familie, vrienden, collega’s, iederee was van de partij om er een geweldig feest van te maken, en dat werd het. Iedereen bedankt die met ons dit geweldige feest heeft willen vieren.

2008 moet dus een geweldig jaar worden, getrouwd en wel, wordt ik dit jaar 40 en ga ik met mijn team van Ius Sanctus  25 keer de Alpe d’Huez opfietsen in het kader van Alpe d’Huzes. Ik neem daar 6 keer van voor mijn rekening. Ons streven is om meer dan € 100.000,- bij elkaar te gaan fietsen en dat gaat zeker lukken !!!!

Op fiets gebied staat Luik Bastenaken Luik, de Oetztaler Rad Marathon en de Amstel Gold Race op het programma en ……. natuurlijk Alpe D’Huzes!

25  keer Alpe D’Huez omhoog voor het hele team, ik doe er 6 van; 78km klimmen met een gemiddels stijgingspercentage van bijna 8%, eigenlijk gekkenwerk, maar het is  ergens voor, geld bijeen halen voor de KWF Kankerbestrijding, om de onderzoeken naar kanker te financieren om meer mensen de strijd tegen kanker te laten winnen. Met dit doel voor ogen ben ik weer met mijn voorbereidingen begonnen en ga ik op 5 juni, 6 keer de Alpe D’Huez opfietsen met het motto:

Opgeven is geen optie!

Geef een reactie