Met de wind mee, gaat lekker hard

d1-zevenhuizen-18-03-2007-1.jpgHet viel uiteindelijk mee met het weer, tenminste als je de tijd een beetje kon kiezen om te gaan fietsen. Gelukkig had ik goed gegokt en natuurlijk met hulp van de buienradar heb ik “slechts” drie kleine hagelbuien over mij heen gehad.

We hadden vandaag de verjaardag van mijn nichtje Anne-Rixt gevierd, in Zevenhuizen, onder de rook van Rotterdam. De weg terug naar Amersfoort is bijna 80 km (tenminste als je in één keer goed fietst) en met windracht 5  is dat eigenlijk een peulenschilletje. Tenminste, je moet je stuur goed vasthouden, want op de dijk langs de Hollandse IJssel stond de wind van opzij, regelmatig had ik het gevoel echt van de dijk geblazen te worden. Dat viel uiteindelijk mee, maar met soms snelheden van 40 – 45 km per uur en flinke zwiepers, voel je jezelf niet erg happy en van drinken en eten komt er niets.

Onderweg kwam ik nog mijn sponsors, Bastiaan en Wouter van 2C toevalligerwijs tegen, goed dat ze konden zien dat ik hard aan het trainen was om hun sponsoring goed te gelde te maken.

Na 2,5 uur was ik alweer thuis, dit ging dus erg hard vandaag, maar goed getrained, precies volgens het schema, ik houd een goed gevoel over aan dit trainingsweekend. De komende dagen even herstellen en woensdag weer een stevige krachttraining.

Geef een reactie