Laatste clinic BergOp

Vandaag was de laatste clinic van het raining programma BergOp van Webtrainer. Het was afgelopen week een redelijk rustige week geweest, een paar D1 trainingen en dat was het, dus ik zou redelijk uitgerust moeten zijn, ware het niet dat het verder zakelijk een rdelijk drukke week was geweest. Weinig geslapen, dus daarom besloten om vrijdag meteen na klantafspraak in Den Bosch in ons kantoor in Den Bosch te blijven en daarna door te rijden naar een hotel in Limburg. Dat scheelde veel reistijd en dus een stuk minder stress. Of toch nog….. Ik kwam in de rit naar Den Bosch er achter dat ik mijn wielen had vergeten, maar niet getreurd, gelukkig kon collega Johan ze nog meenemen die ik ’s middags in Den Bosch zou ontmoeten.

In overnachtte in het pitoreske Slenaken, meteen onderaan de Loorberg, de berg die steeds makkelijker loopt voor mij, in de trand van: vroeger liep het hier toch omhoog? Voeg slapen en lekker uitslapen en toch even mijn mail checken, veel mail, en ook een bijzondere van collega Wim. Het lijkt er op dat mijn hele team mij elke dag een bericht stuurt met aanmoedigingen, dat is echt geweldig, en de mail van vandaag raakte mij emotioneel, erg goed, dan weet je gewoon waar je het voor doet en is het een reden te meer om door te zetten.

Bij de clinic werd er traditioneel weer de huidplooien en het gewicht gemeten. Mijn streven was 98 kg en………. het was 97,3!!!!! Het eerste doel gehaald, nu nog even wachten op de uitslag van de huidplooimeting, maar het ziet er goed uit! De clinic van vandaag leidde ons door België, maar niet na nog eerst een aar rondjes te klimmen, met als opdracht in D3 omhoog te gaan en in D2 te herstellen. Dat ging erg goed, met name door de harde wind tegen in de klim, waar ik mijn hoge vermogen kon botvieren, zat ik helemaal voorin. Alleen Michiel van Lonkhuyzen van http://www.cyclingcols.com/ en Pablo moest ik nog voorlaten.

De afronding zou bestaan uit een langere rit naar Baraque Michel, maar vanwege de tijd en ik naar de BBQ van Ton, vanwege zijn verjaardag, wilde gaan, heb ik de route ingekort en ben ik verder in Nederland gebleven, maar niet naar de Camerich, de Vaalserberg en de Schweiberg nog te beklimmen. Erg stevig in D3 geklommen, het ging echt goed, ik houd er een tevreden gevoel aan over.

d3-gulpen-12-05-2007.jpg Kijk voor een inetractieve weergave op deze link

Morgen een duurtraining van 4 uur, middelmatige hartfrequentie, hopenlijk is het droog. Daarna ’s middags de bijeenkomst van de hele Alpe d’Huzes groep in Living Tomorrow in Amsterdam. En… natuurlijk met ijs vanwege mijn ijsvrij award

1 reactie

    • Gert Stegeman op 13/05/2007 om 10:32
    • Reageer

    Dat heb ik nou ook wel eens Klaas, dat niets meer is zoals het vroeger was, zelfs de hellingen in Limburg en zo….Alleen zeggen ze dan tegen mij dat het de leeftijd is….
    Je gaat fantastisch man, zorg dat je gezond blijft enzo !!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: