Jaaaa, lekker getrained

Dat gevoel heb je wel eens, dat je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen. Na een beetje stress dag met wat escalaties die niet eenvoudig zijn op te lossen, is het heerlijk om de spanning van je af te kunnen fietsen.  Ik was al redelijk hersteld van de training van afgelopen dinsdag dus kon ik er even stevig tegen aan.

Het is deze week mijn intensieve week. Dat betekent dat ik een paar trainingen met intervallen doe, waarbij de hartslag even flink omhoog wordt geslingerd. Vandaag twee intervallen D3, en dat betekent dat de hartslag redelijk tegen het omslagpunt begint te komen en dus verzurng kan optreden. Ja, buiten trainen is er nog niet bij dus lekker op de spinfiets. Toen de anderen binnen kwamen zat ik al weer drie kwartier op de fiets om “even” in te fietsen. De intervallen gingen lekker. Je doet dan wel even niet helemaal goed mee met de les, de pauze tusen twee nummers in sla je over en je blijft even doorbeuken. Maar het geeft een erg goed gevoel, dit toch even gedaan te hebben.

Omdat ik niet helemaal synchroon aan de les had meegedaan, werd ik verdacht van training ontduiking. Maar toen mijn vliegwiel even werd gecontroleerd op warmte was het duidelijk, ik was even flink tekeer gegaan. Super. Op naar de volgende training.

Geef een reactie