Even rustig aan

herstel-amersfoort-10-04-2007.jpgIk had mijn trainings schema een beetje omgegooid omdat ik oorspronkelijk vanavond niet kon fietsen. Maar het programma veranderde dus de weg was vrij…. Gisteren erg hard geknald en morgen staat er ook nog een stevige training op het programma (d3 intervallen) dus daarom vanavond maar even rustig aan gedaan.

Het is onze vaste club trainingsavond, dus mensen zitten je wel gek aan te kijken dat je met de langzame groep vertrekt, ondanks flink protest van een aantal medeleden. Maar ik laat me niet gek maken, de beste training is die met de kunst van het rusten. en dat doe ik. Ik weet precies hoe het anders gaat, elke avond hard doorgaan en uiteindelijk niets beter worden. Dat kan natuurlijk niet, want op 7 juni ga ik echt 7 keer de Alpe d’Huez opfietsen.

Lekker gefietst, misschen wat aan de langzame kant, maar de beentjes prima rust gegeven. Morgen er weer stevig tegenaan.

1 reactie

  • Bert de Wilde op 11/05/2007 om 10:18
  • Reageer

  Beste Klaas,
  ik lees lees regelmatig je site,omdat ik het een goeddoel waar jullie mee bezig zijn. Ook ik ben familie leden en vrienden verloren aan kanker en vindt het een hele prestatie waar jullie mee bezig zijn.
  Even over 10 april,
  Iedereen die bij de B meerijd is altijd welkom, als je de snelheid van de B houd, en dat ging deze avond uitstekend.

  Kom gerust nog een keertje uitrijden bij ons.
  Bert de Wilde

  P.s. ik wil wel een rood plosbandje van je kopen.

Geef een reactie