Sponsor update

Beste mensen, nog 117 dagen te gaan, nog een kleine 250 uur trainen, trainingskampje naar de Holterberg, Mallorca, een weekje Limburg, verschillende tochhten als de Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race, Luik Bastenaken Luik, Shimano Fiets Challenge, Klimmen Banneux Klimmen etc. Maar nog veel belangrijker, nog bijna € 70.000 te gaan.

 Op dit moment staan we met het team Ius Sanctus op bijna € 30.000, dat is al veel geld, maar nog lang niet genoeg, want we hebben afgesproken dat wij als team dit jaar minimaal € 100.000 gaan bijdragen aan het sponsordoel van Alpe d’Huzes van € 3.000.000 !!!!

Kortom we hebben nog wel even te gaan, maar er staan hele mooie ijzers in het vuur en daar verwachten we nog heel veel van. Want we hebben een aantal zakenrelaties gevraagd om tegen mooie tegenprestaties, zoals shirtsponsoring, banners op de Alpe d’Huez een indrukwekkende lezing van de voorzitter van Alpe d’Huzes en onze ambassadeur.

Daarnaast vragen natuurlijk ook onze families, vrienden, collega’s, buren, kennisen en wie dan ook, die ons wil sponsoren voor dit geweldige doel: Anderen Faciliteren en Inspireren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met Kanker!

Doe jij met ons mee?

Geef een reactie