Op herhaling

Gelukkig mocht Marijke afgelopen vrijdag mee naar huis. Lekker even samen thuis zijn, niets doen, maar gewoon even weg uit het ziekenhuis. Thuis voel je je immers veel beter en heb je wat te doen.

Zo meteen samen lekker eten en dan pakt Marijke haar tas in om weer naar het ziekenhuis te gaan. Zelfde gevoelens als vorige week, misschien wel een beetje meer aangeslagen. Dat komt door de teleurstelling van afgelopen week, toen bleek dat niet de tumor was verwijderd. Ook minder onbevangen, ze weet nu ongeveer wat er gaat komen, dezelfde pijn weer en de eerste rottige nacht, elk uur wakker gemaakt worden. En daarnaast ook nog steeds het risico van een beschadiging van het spraakcentrum, dat is en blijft het grootste risico en dat grijpt ons wel eens naar de keel. Samen weten we ons dan weer tot rust te brengen, maar vanaf vanavond zijn we weer apart van elkaar…….

Alle aandacht van vrienden, familie en buren is werkelijk geweldig. Via twitter, mail, telefoon en live bezoek, dat geeft rust en warmte en met name vertrouwen dat we er niet alleen voor staan.

Helpen jullie allemaal weer mee met #gedachtekracht te sturen, zodat maandagochtend vroeg de operatie helemaal goed gaat?

Geef een reactie