Mooie lieve mensen

Ja, dat zijn jullie, die de afgelopen weken zo vaak jullie gedachtekracht naar Marijke en mij hebben gestuurd, via mail, sms, telefoon, bezoek in het ziekenhuis en vooral ook  de berichten via twitter. Jullie aandacht heeft ons zo veel goed gedaan in de allereerste periode toen Marijke haar epileptische aanval had gehad, daarna de periode van onderzoeken en nu net afgelopen weken in de periode dat Marijke werd geopereerd en in het ziekenhuis lag.

Er moet nog heel veel gebeuren, maar we doen nu even een pas op de plaats, nu is het de periode van bijkomen. Marijke is nu lekker thuis en geneest nu van de grote wond op en in haar hoofd en ook de vermoeidheid van de narcose. Daarnaast heeft ze door de operatie nog een oedeem in haar gelaat. Ze lijkt een beetje een aangeslagen bokser, maar wel 1 met enorme vechtlust. Aanstaande dinsdag hebben de eerste afspraak met de radioloog die ons het bestralingsplan gaat uitleggen. Dat zal niet direct starten, want eerst moet de wond goed genezen.

Als we nu even terugkijken naar de afgelopen weken dan is jullie steun enorm belangrijk voor ons geweest. We hebben flink wat momenten gehad dat we er door heen zaten, teleurstellingen te horen kregen, angst voor de toekomst. Even een tweetje, even een smsje zijn dan o zo belangrijk. Dan leef je weer op, dan komt de zon weer even achter de wolken vandaan.

Mooie live mensen, enorm bedankt voor jullie steun, het geeft ons het gevoel dat we leven en dat ook nog heel lang blijven doen!!

1 reactie

  • Sjoerdje op 28/02/2011 om 16:34
  • Reageer

  Lieve Marijke en Klaas,
  Het is fijn dat je weer thuis bent Marijke en nu maar hopen dat de berichten nog een beetje meevallen. Het is voor jullie nog een heel spannende tijd maar eerst nog wat beter worden en dan er vol vertrouwen tegen aan meer kan ik jullie niet wensen.
  Het is te hopen dat het oedeem gauw wegtrekt want dat is altijd maar een akelige bijkomstigheid.
  Nu lieve kinders het spijt mij dat ik zo laat reageer maar ik hoorde de berichten altijd van Sjouke en het kwam niet in mij op om op je site te kijken tot hij mij gisteravond zei dat ik dat moest doen.
  Nu ik wens jullie het allerbeste en heel veel sterkte in de komende tijd.
  Groetjes van Sjoerdje

Geef een reactie