Nog één keer die CMG das om op 29 februari in Noordwijk !!

En natuurlijk zijn er ook weer Alpe d’Huzes deelnemers bij.

Deze maand verdween de naam CMG uit de naam van het bedrijf en dat een ieder, ook al zijn ze, net als ik, al een paar jaar weg, toch pijn, daarom nog één keer het oude gevoel en een grote borrel zoals we die gewend waren, op een plek die we allemaal kennen, Hotels van Oranje in Noordwijk, start om 16:00.

Een aantal Alpe d’Huzes deelnemers heeft ook bij CMG gewerkt, daarom zijn zij er ook bij, gewapend met boeken en DVD’s en de bekende grote collectebus, willen we weer de aandacht vestigen op het evenement waarbij iedereen zijn/haar bijdrage telt. Of je nu fietst, support, of sponsort, alles is belangrijk, want het gaat er om dat je je belangenloos in zet voor een ander, voor een goed, gelukkig en gezond leven met kanker.

Als nu iedereen mee doet is het net als:  Een dwaas blaast tegen de wind, met zijn allen veranderen we de windrichting…….

Door het unieke anti-strijkstok beleid gaat elke cent naar  KWF kankerbestrijding en wil je echt groots sponsoren dan zijn er sponsorpaketten in alle soorten en maten, kijk daarvoor op de site van de stichting.

1 reactie

  1. Een mooi fietslog! Sympatieke actie ook!

    Ik deed afgelopen zondag mee met de Dijk tot Dijkrace, een strandrace van Den Helder naar Petten en weer terug.

    Eigenlijk heb ik de afgelopen jaren vooral aan hardlopen gedaan, maar door een loopblessure de laatste tijd steeds meer aan het fietsen en dat bevalt goed!

    groet, Gert

Geef een reactie