Nog 5 weken

Het wordt nu echt spannend. Ik heb er nu een half jaar fysieke trainingsarbeid opzitten en ook bijna dezelde tijd met sponsorwerving en publiciteit maken en het gaat er nu echt op aan komen wat het resultaat gaat worden.

Afgelopen weekend een goede fysieke test gehad, flink geklommen, 4000 hoogtemeters, stevig mijn benen pijn gedaan. In gesprek met mijn trainer vandaag, zei hij dat ik er eigenlijk fysiek al klaar voor ben en dat het er nu op aan komt om “heel” te blijven. Dus niet veel meer trainen dan in het programma staat, op de fiets blijven zitten en niet ziek worden.  Maar daarnaast nog stevige trainingen, Limburg/Ardennen en nog een lang weekend Alpe d’Huez als generale repetitie, krachttraining en daarnaast veel, veel, veel rust. Intussen nog goed op mijn gewicht letten, mijn doelgewicht van 98 kg heb ik nu gehaald, nu vasthouden.

De sponsorwerving gaat steeds beter, vorige week heb ik een mailing gestuurd aan vrienden, kennissen, oud-collega’s, oud studie genoten, oud-buren, buren, familie, fietsmaatjes, eigenlijk aan iedereen waarvan ik een mailadres heb. De reacties zijn geweldig, ik ben enorm verrast door de gulle giften die hieruit komen. Mijn enorme dank hiervoor, het is een extra duwtje voor mij op 7 juni, maar het belangrijkste, het is een bijdrage voor KWF Kankerbestrijding. Zelfs collega’s van familie en vrienden (die ik zelf niet ken) doneren bedragen, echt geweldig. Ik heb van deze mensen een mail-adres, dus wil ik in ieder geval via deze weg bedanken.

Vanavond net een uitgebreid interview gehad met de lokale krant Vathorst.nu en morgen een radio interview op Golfbreker radio. De lokale bekendheid in Amersfoort begint te groeien, laten we, namens de 4 Amersfoortse deelnemers hopen dat hier nog iets moois op het gebied van sponsoring uitkomt.

Vanaf vandaag is ook bij mijn werkgever, Raet, de interne webpagina gestart, met hierop de mogelijkheid om met een digitaal formulier een sponsorbedrag aan te geven. Het allermooiste is dat mijn werkgever zelfs al deze bijdragen van de werknemers verdubbelt. Dit is pas echt een gezamenlijke actie van werkgever en werknemer. De stand hiervan staat nu al over de € 1.000,- ik verwacht hier veel van.

Iedereen, en met name Marijke, die me al tot hier heeft geholpen, dankjewel, julie steun is erg belangrijk voor mij, mag ik daar de komende 5 weken nog gebruik van maken?

Geef een reactie