Help mee om de Ben & Jerry’s ijsvrij award te winnen

bandj.jpgAfgelopen week ben ik genomineerd voor de Ben & Jerry’s IJsvrij award. Dit is natuurlijk een hele eer voor mij, maar ik beschouw het met name als ondersteuning voor onze gehele actie van alle deelnemers aan Alpe d’Huzes +1. Uiteindelijk ben ik maar één van de deelnemers, wij allemaal zetten ons in, door 7 keer achterelkaar Alpe d’Huez op te fietsen, om geld bijeen te halen voor KWF kankerbestrijding. Allemaal met ons eigen verhaal, een dierbare verloren of zelf kankerpatient of geweest.

Ondersteun ook de nominatie en stem op ons op de site van Ben & Jerry’s. Wij verdienen dan de award, veel publiciteit en ijs, het zou toch geweldig zijn om na 7 keer de Alpe d’Huez opgefietst te zijn een lekker ijsje uit te mogen delen. Ik ben immers jarig op 7 juni en wie jarig is moet uitdelen.

Je kan nog tot 1 mei stemmen, aarzel dus niet en gebruik snel deze link om te gaan stemmen. Het geeft Alpe d’Huzes weer meer publiciteit, dus draag je ons een warm hart toe, stem dan meteen en vraag ook anderen te stemmen.

2 reacties

  • Rene # 28 op 27/04/2007 om 19:25
  • Reageer

  Ha die Klaas, je bebt er weer een stem bij voor de Ben & Jerry’s award.
  CU zondag in de Ardennen.

  • Rene # 28 op 27/04/2007 om 19:28
  • Reageer

  Ha die Klaas, je hebt er weer een stem bij voor de Ben & Jerry’s award.
  CU zondag in de Ardennen/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: