Even terug kijken en dan snel naar 2007

Op oudjaarsdag is het toch altijd goed om even terug te kijken wat er allemaal gebeurd is, maar dan ook snel naar voren te kijken, wat er in 2007 allemaal gepland staat.

Op sportief gebied heb ik in 2006 een dikke 6.700km gefietst en heel wat uurtjes op de spinfiets doorgebracht. Hoogtepunten waren de AmstelGoldrace in april, diverse clubtochten, Alpe D’Huez en de Marmotton in Juli in de week dat de Tour de France hier ook langs kwam. In augustus Luik Bastenaken Luik, 240 km door een in en in koud Ardennen landschap, maar wel droog!!

Zakelijk gezien een wisseling van werkgever, na 10 jaar toch besloten om bij LogicaCMG weg te gaan en naar Raet te gaan. Na de normale opstartperikelen inmiddels goed op gang gekomen.

En 2006 is ook het jaar dat ik Marijke na een dikke 18 jaar relatie gevraagd heb om met me te trouwen en ze zei JA! Parc Güell in Barcelona was de ultieme plek om deze vraag te stellen. Op 13 oktober gaat het allemaal in de Oranjerie van Hotel Groot Warnsborn gebeuren

2007 moet dus een geweldig jaar worden, Marijke en ik gaan trouwen in oktober, de voorbereidingen zijn iniddels begonnen, locatie en datum bijna bekend…

Op fiets gebied staat Luik Bastenaken Luik, de Dolomieten Marathon en de AmstelGoldRace op het programma en ……. natuurlijk Alpe D’Huzes +1!

7 keer Alpe D’Huez omhoog; 91 km klimmen met een gemiddels stijgingspercentage van bijna 8%, eigenlijk gekkenwerk, maar het is wel ergens voor, geld bijeen halen voor de KWF Kankerbestrijding, om de onderzoeken naar kanker te financieren om meer mensen de strijd tegen kanker te laten winnen. Met dit doel voor ogen ben ik met mijn voorbereidingen begonnen en ga ik op mijn verjaardag, 7 keer de Alpe D’Huez opfietsen met het motto:

Opgeven is geen optie!

Geef een reactie