18e trainingsweek, week 11

De week van de waarheid, hoe ver zou ik hersteld zijn naar de bacterie aanval en het herstel daarvan. Uitslag Bacterieen 1 Klaas 2!!

De trainingen in de sportschool gingen deze week nog niet helemaal OK, ikkan gewoon nog niet zoveel kilo’s pakken als ik hiervoor deed,maar het voelde vele malen beter dan de week hiervoor en op zaterdag en zondag kwam de bekroning.d2-amersfoort-14-3-2009 Op zaterdag leek ik wel herboren,het ging allemaal erg makkelijk (of kwam het door de anderen) Ik was nog even onzeker of ik wel een ketting op de fiets zou hebben šŸ™‚ Een lekker rondje en omdat ik al een stukje had gereden voor de start van de grote ploeg, had ik er 110 km op zitten. Net niet de Amerongse Berg over, maar de andere beklimminkjes van de Utrechtse Heuvelrug zaten er wel in, heerlijk ging het.

d2-amersfoort-15-3-2009Op zondag was het traditionele groepje van 5 – 8 mensen uitgebreid tot een man of 30.. Gelukkig werd er gesplitst, want ik denk dat er flink wat mensen met die harde wind en een gemiddeld van 32 km/h toch niet helemaal lekker thuisgekomen waren. De harde wind was een goeie scherprechter en aangezien er nooit een tweede waaier wordt opgebouwd, reed meer dan de helft op de kant…….. Maar wat correctieve acties en zo bleef de groep toch goed bij elkaar. Twee lekke banden kon de pret niet drukken, zeker niet toen we voor de wind bijna 50 km/h naar huis vlogen, tenminste bijna… De laatste 10 km halve wind en wind tegen, het gevolg was dat er allemaal kleine groepjes ontstonden en er kleine woordenwisselingen ontstonden, wantr als je al stuk zit en dan ook nog eens in de wind….

Voor mij een perfect trainingsweekend. Deze week wordt het prima weer en het is ’s ochtends al weer licht, dus deze week maar eens op de fiets naar het werk!!

Geef een reactie