Wonden likken

Het was mijn eerste training weer na mijn onfortuinlijke val van afgelopen zaterdag. Achteraf bleek dat ook mijn fiets er niet zonder kleerscheuren is afgekomen. Voor de kenners: de kogellagers in het balhoofdstel waren gebroken waardoor het stuur “iets” meer speling had dan te verwachten was. Gelukkig heeft mijn fietsenmaker zich er over ontfermt, dit komt snel weer goed.

Met mij gaat het ook al weer wat beter, niezen, lachen en wat speciale bewegingen geven nog duidelijk aan dat mijn borstkas redelijk beschadigd is. De bult op mijn heup is wat aan het afzakken en begint naast de bloeduitstorting al aardig geel en groen te worden (misschien word ik nog wel de Hulk).

De training was er niet minder om, hoewel het staan op de pedalen nog wel pijn in de borstkas deed, deden de benen goed mee. Gewoon weer een lekker traininkje van een uurtje, precies zoals het schema aangaf. Later deze week ook wee een uurtje en hopenlijk is het komend weekend weer om langere afstanden te fietsen. Zaterdag heb ik de eerste bijeenkomst van het zgn Bergop training programma van Admotion even naar Velp fietsen is ook nog eens een goeie training. We zien wel

1 reactie

  1. Hallo Klaas,

    Na al meerdere malen je blog gelezen te hebben kan ik het niet laten om te reageren. Ik vind het erg leuk zoals je, je belevenissen bijhoudt. Ik heb het zelfs een beetje van je afgekeken. (zie site)
    Ik wil je graag sterkte wensen met de verdere voorbereiding, zeker na de onfortuinlijke val van vorige week.

    Sterkte met het herstel en de verdere training.
    gr. Frank, deelnemer 23

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: