Team training Posbank

Minder dan twee weken voor Alpe d’Huzes, is het ons toch nog gelukt om het hele team bij elkaar te krijgen voor een gemeenschappelijke training. Bert, Jos, Martijn, Bjorn, Stefan en ik gingen vandaag een mooie interval training doen op de Posbank. Het was ook nog eens pracjtig weer, dus het kon niet meer kapot. Het was ook nog eens heel leuk omdat Wim en Jolanda uit Apeldoorn er ook waren, ik had hen ontmoet op Mallorca in het voorjaar.

Het intervalrondje Zijpseberg is toch wel een inspannende, ik heb hem 6 keer gedaan, twee keer met Wim, die daarna weer met Jolanda naar Apeldoorn vertrok, De anderen of ook 6, 5, of 4 keer, algelang het duurde. Dit was nou eens een goede interval training in D3. Zelfs mijn rug hield het eigenlijk erg goed. Ik ben daar wel erg blij mee, alleen even afwachten hoe het er morgen uitziet.

 

 Ons team IUS SANCTUS, met de jonge Beatrix op de fiets

Na de 6 rondjes, even wat gegeten en toen nog een rondje via Loenen en weer terug over de Lange Juffer, alleen heb ik die niet meer gedaan, omdat ik nog naar huis wilde fietsen en dan werd het toch wel weer erg laat. Met de wind mee naar huis, met gemiddeld 36 km/h, dat ging wel lekker. Ook mijn rug hield het goed, dus volle moed naar morgen.

Morgen nog een duurtraining en dan fiets ik naar Amsterdam naar het Velodrome voor de ploegenpresentatie van Alpe d’Huzes. Tot morgen

Geef een reactie