Te veel van het goede

Route van vandaagVandaag veel te stevig getrained. We waren met z’n zevenen (oorspronkelijk) Kees haakte helaas op de Amersfoortse berg al af, omdat het tempo al stevig was opgeschroefd. Uiteindelijk bleef dat de rest van de rit zo. Mijn doel vandaag D1 training en minimaal 3 uur. Is daarom niet gelukt. De tijd wel, want ik heb vanaf kwart vor negen tot kwart over twee op de fiets gezeten, maar de intensiviteit was gewoon te hoog. Uiteindelijk ruim 120 km gefietst.

We hebben vandaag ons bekende rondje kriskras over de Utrechtse Heuvelrug gedaan, eerst Maarnese grindweg, toen Leersumse berg Amerongse berg, Defensie weg, Grebbeberg en uiteindelijk  nog afsluitend de Koeheuvel. In D1 blijven bij deze, korte, beklimmingen is niet makkelijk, zeker niet als het tempo al hoog ligt. Dus regelmatig door de D2 zone heen en zelfs een in D3. Ik ben benieuwd wat mijn trainer hier van vindt.

Resultaat uieindelijk is dat ik toch wel wat zere benen er aan over heb gehouden, maar niet zo erg dat ik er morgen nog last van heb denk ik. Morgen 2 tot 3 urtjes fietsen, hopenlijk is het nog zo’n periode droog, maar zoals het weer vooruitzicht er uit ziet, is de kans hierop klein. Dan maar naar de fitnees en twee uurtjes op de spinfiets zitten. Later meer.

Geef een reactie