Seizoen opening Snel Verzet

d1-amersfoort-11-03-2007.jpgTraditioneel is de tweede zondag van maart de openingsrit van mijn fietsclub, Snel Verzet. Vorige jaren was er sprake van sneeuw op deze dag, maar gelukkig waren de weergoden ons vandaag beter gezind: Een strak blauwe lucht, nog een beetje fris, zeker de strakke zuiderwind, maar dat mocht de pret niet drukken.

Dat vonden 103 anderen ook, dus vertrokken we met een peleton van 104 man richting Nijkerkernauw, om zo de polder in te kunnen rijden. Want met zo’n grote groep rijd je niet even naar de Amerongseberg. Omdat ik al had verwacht dat het niet zo snel zou gaan, had ik alvast een uurtje vantevoren een klein rondje gereden (te zien op het kaartje) Want uitrijden na de belevenissen van gisteren waren wel nodig. Door de stevige wind, werd het al meteen een stevig stukje D2, want het was ook belangrijk om op tijd bij de startplaats te zijn. Gelukkig, dat ging net goed.

 Door de grootte van de groep brak het geheel al snel in 2 en later 3 stukken, maar voor de veiligheid was dit prima, door verschillende routes terug, waren we bijna allemaal tegelijk weer terug. Bij terugkomst stond de traditionele taart en koffie klaar. En dit jaar weer iets nieuws, omdat de vereniging verder gaat digitaliseren, is ook de website inter-actiever geworden en kun je met je mailadres allerlei nieuwe opties gebruiken. Lonnie heeft ons al deze mogelijkheden laten zien. Al meer dan 50 leden had zich al aangemeld, dat zullen er snel meer worden. Ziet er geweldig uit!  Kijk zelf ook even op: www.snelverzet.nl

Geef een reactie