Rondje Haarlemmermeer, laatste training in Nederland

Er moest toch nog even getrained worden, en omdat het nog even druk was deze week, kwam het eigenlijk het beste uit om dit in de buurt van mijn werk te doen. Omdat we op de rand van de Haarlemmermeer zitten, ligt een rondje Haarlmeermeer voor de hand. Dus rijden maar. Verkeerd rijden is er niet bij, makkelijk kan het eignelijk niet. Ik had al wel vaker gehoord dat het hier echt mooi fietsen is, en dat klopt helemaal. Je zit midden in de Randstad, maar het is overal groen, grote plassen, erg mooi. Daarnaast kun je ook redelijk ongestoord doorrijden, alleen zijn de wegversmallingen om de snelheid voor de auto’s er uit te halen wel erg link, want auto’s gaan dan helemaal naar rechts en blokkeren daardoor de fiets doorgang. Goed opletten dus.

 

Het werd een D3 interval training, van twee blokken van 15 minuten intensief, het eerste blok lukt nog een beetje tegen de wind, dan is de snelheid nog een beetje normaal, maar het tweede blok was met de wind in de rug, dus dan kom je makkelijk op snelheden van rond 44-48 km/h, uitkijken dus, zeker bij die wegversmallingen.

Ik heb heerlijk gefietst, met een gemiddelde van 34 km/h kwam ik weer terug en ik voelde me erg goed, zelfs mijn rug lijkt het nu goed te houden 🙂 Dit belooft het goede voor volgende week.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: