Na regen komt zonnenschijn

d3-ottoland-03-03-2007.jpgEn dat is vandaag zeker het geval. ’s ochtend was het een vreselijke regenachtige ochtend, koud en grijs, geen enkel teken dat we de zon nog zouden zien. Maar de voorspellingen zeiden toch dat het ’s middags beter zou worden. Nou dat werd het ook.

Vandaag voerde de tocht van Ottoland naar Amersfoort. Ik was op bezoek bij vriend en oud-collega Maarten, om weer eens bij te praten en ook de plannen voor ons huwelijk te bespreken. Want Maarten is één van onze getuigen op 13 oktober. Alsof het symbolisch was, knapte het weer minuut bij minuut op en toen ik om 15:00 vertrok scheen de zon.

Vandaag was het een D2 en D3 training. De combinatie kende ik eigenlijk niet, daarom had ik Adrie nog maar even gebeld of het inderdaad wel klopte wat er op de website stond. Het klopte… dat zou wel pittig worden. Gelukkig was de route lang genoeg om deze beide trainingen ook te kunnen doen. 3 keer 15 minuten D2 met er tussen 5 minuten D1 en later 4 keer 5 minuten D3 met er tussenin 10 minuten D1.  Zeker de laatste D3 stukken vielen niet mee, ik was toch al wat moeier en dan zit de kracht niet meer in de benen en daarnaast had ik de wind mee en met 40 -45 km/h door Doorn valt ook niet mee, zeker als je in de 30 km/h zone zit en de drempels ook voor een fietser niet prettig zijn.

Training ging lekker, ik ben benieuwd hoe ik morgenochtend met de groep van Snel Verzet presteer.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: