Met mooi weer moet je buiten fietsen (2)

RouteHet was gisteren al geweldig weer, maar vandaag is het bijna nog mooier, een volledig blauwe lucht, alleen een paar graden kouder. Om dat ik goed hersteld was van de D2 training van gisteren, durfde het ik wel aan om met de “snelle” jongens op zondag ochtend mee te gaan. Gelukkig voor mij blijkt dat “snel” relatief is en dat ik inmiddels dit tempo ook kan bijhouden. 6 anderen stonden rond 9 uur klaar bij de start, een paar onbekenden, maar ook John, Erik en die Snor (Ik raak elke keer weer zijn naam kwijt).

De route ging via Hooglanderveen, Zwartbroek, Terschuur en uiteindelijk naar Renswoude, langs het spoor en terug naar Scherpenzeel, Achterveld, Hoevelaken en uiteindelijk weer Hooglanderveen en thuis. (zie kaartje voor de route)

 Echt lekker gefietst, soms het tempo iets te hoog om in de D1 training zone te blijven, maar toch prima verder. Meest opvallende was dat Erik het tempo even niet bij kon houden, normaal is hij diegene die achterblijvers bijhaalt, maar…. De trainingsstop na Parijs Dakar was waarschijnlijk nog net iets te lang. Lang zal het niet duren.

2 reacties

  • Marcel van Dijk op 10/12/2006 om 22:11
  • Reageer

  Hoi Klaas,

  Dat gaat een hele onderneming voor je worden. Ik heb de Alp D’Huez afgelopen zomer ook enkele keren bedwongen maar geen 7 keer op 1 dag! Het is voor het goede doel, dus succes.
  Kom eens vaker op zondagochtend meerijden, is gelijk een goede training voor je.

  Enne ….. “Die Snor” heet Marcel van Dijk

  Groeten.

  Marcel.

 1. He Klaas, moet je nou zonodig breed uitmeten dat ik het tempo even niet bij kan houden! John ook al op de snelverzet site. Wacht maar tot het weer warmer wordt… dan ga ik trainen met een surfplankzeil zodat jij ook achter mij goed uit de wind kan zitten! Ik was overigens wel blij dat ik even achter in de groep kon hangen.
  Tot de volgende training! Hopelijk kan ik dan wat meer kopwerk doen…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: