Koud hè

Maar gelukkig alleen het eerste uurtje. Het begon vanochtend om 9 uur met slechts 1 graad boven nul, gelukkig tegen 12 uur was het 10 graden. Dat viel wel even tegen, als je dk in de 35 km/h rijdt dan doet dat wel pijn aan haden, oren en tenen.

We waren met een goed groepje, 8 man die elkaar goed wisten te vinden. Dat bracht ons ook op een gemiddelde snelheid van 30,5 m/h Dat is gewoon snel voor de tijd van het jaar. En het ging ook nog eens erg makkelijk, ik kon goed meekomen en goed aan kop blijven, lekker hoor. Ik voel dat ik beter ben dan vorig jaar, de basis van vorig jaar geeft me een snellere start.

d1-amersfooort-08-02-10.jpg   Racefietsen

Door de polder langs Nijkerk, langs Putten, door Ermelo en toen over mijn favoriet: de Drieerweg, want die gaat voortdurend licht omhoog en ik moest daar ook bijna constant 500 Watt trappen. Via Garderen aar Stroe en parallel aan de A1 naar Barneveld. De rest naar huis was bekend, precies hetzelfde als gisteren, met de wind lichtjes in de rug zaten we soms onder in de 40 km/h.

Nu even een oaar dagen herstellen, door de week één of twee keer een krachttraining, op naar de volgende lange afstanden, inclusief zaterdag of zondag op de Holterberg.

1 reactie

  1. Ha die Klaas,

    Je bent weer lekker bezig. Hoewel ik dit jaar niet aan het avontuur van Alpe d’HuZes meedoe, kijk ik net zo als afgelopen jaar toch weer regelmatig op je site. Je onderhoudt je site fantastisch. Heel veel succes met je verdere fysieke en financiele voorbereidingen.

    Rene (medestrijder 2007)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: