D3 of D2 training?

Het blijft altijd een uitdaging om met de groep mee te gaan en toch je interval training te doen. Ook vanavond deed ik weer een poging, maar helaas, weer niet gelukt. De bedoeling was 2 D3  intervallen van 15 minuten, maar toen ik eenmaal 6 minuten onderweg was, begon de groep behoorlijk te kraken en moesten de eersten er al af… Shit dat was natuurlijk niet de bedoeling. Sorry jongens, bedankt voor het geduld met mij, maar ik zal het niet weer doen. Het is nog maar een dikke twee weken. Morgen nog een krachttraining, dan een lang weekend in het Zwarte Woud, me de club, lange tochten klimmen en ook relaxen. Dan volgende week nog een D3 training en een krachttraining, Limbrgs Mooiste meedoen en dan door naar Frankrijk. Het is wel erg dichtbij aan het komen.

Het gaat gelukkig al weer wat beter met mijn rug, maar ik moet nog wel even uitkijken denk ik. De rest van de toch vanavond ging prima, 85 km gereden, 30,5 gemiddeld en ik denk minstens 3/4 op kop. De rust van de afgelopen daen had me erg goed gedaan. DIt belooft wel wat voor 7 jnui, want dan heb ik voldoende tijd om rustig aan te doen.

Uiteindelijk maar 2 D2/D3 intervallen gedaan. Nog even de route van vanavond en zoals jullie al gewend zjn, ook interactief te volgen via deze link

d3-amersfoort-22-05-2007.jpg

Geef een reactie