Nog twee weken

Nu wordt het echt spannend. Nog twee weken en dan is het 7 juni en dan moet het gaan gebeuren. Dan moeten alle voorbereidingen tot een hoogtepunt komen.

In oktober ben ik begonnen  met trainen, sinds die tijd 5300 km gefietst 275 uren getrained (70 uren in de sportschool), 16.000 hoogtemeters gemaakt (in mei al 8000 meters) 280.000 kilocalorieën verbrand (dat is voor bijna 100 dagen energie). Op 7 juni ga ik  172,2 km fietsen, 7280 hoogtemeters maken in totaal 14 uren. De voorbereiding maakt dus een significant deel uit van het eindresultaat. Maar dat is het sportieve deel, en daar gaat het eigenlijk helemaal niet om.

Vanaf oktober ben ik begonnen met sponsorwerving, na een maand had ik de eerste € 2.000 bj elkaar, daarna duurde het tot begin februari tot het totaal op € 3.000 stond, overigens had ik toen al wel een toezegging van mijn werkgever die er al niet om loog. Eind februari schoot het bedrag omhoog naar € 6.000 en eind maart stond ik € 7.000, begin april € 9.000 en eind april € 10.000 en toen ging het erg hard. De actie bij mijn werkgever begon en er waren allerlei initiatieven van vrienden werden gestart en er komen nog elke dag spontane giften binnen van allerle bekenden, fietsclub genoten, buren, familie, oud-collega’s. Iedereen die al heeft gedoneerd, enorme dank hiervoor!

Het gaat nu zo snel dat nu vandaag het totaal van donaties op € 22.425,83 staat. Dit bedrag gaat nog steeds omhoog, collega’s komen nog elke dag met hun sponsorformulieren en omdat mijn wergever dit verdubbelt, gaat dit erg snel, zeker ook omdat er met vrije dagen gedoneerd kan worden.

Maar net als ik nu niet ophoudt met mijn sportieve voorbereidingen, mogen ook de donaties nog niet stoppen, het bedrag moet gewoon nog verder omhoog, er is zoveel geld nodig voor onderzoek naar kanker, alles wat we nu bij elkaar halen is zo ontzettend belangrijk. Twijfel daarom niet meer en, wees creatief, wees ruimhartig, wees brutaal, wijk af van wat gebruikelijk is en SPONSOR VOOR EEN UITZONDERLIJK BEDRAG!


DAAROM VRAAG IK JULLIE OM JE GEVOEL TE LATEN SPREKEN EN NET IETS MEER TE DONEREN. DOE HET VANDAAG NOG!!

(linksboven staat hoe en waar)

Geef een reactie