Nog maar drie weken

Het begint nu echt spannend te worden, nog maar drie weken te gaan en dan is het zover dat er tientallen kanjers de Alpe d’Huez opfietsen om geld bijeen te brengen voor KWF Kankerbstrijding.

Ik mag ook één van die mensen zijn. Samen met mijn team van IUS SANCTUS gaan we in totaal 25 keer de Alpe d’Huez bedwingen, ik neem er 7 van voor mijn rekening. Het is nu echt aftellen, en die laatste loodjes wegen echt het zwaarts kan ik je vertellen. Natuurlijk heb ik veel getrained en is mijn voorbereiding goed geweest, maar de twijfel komt nu toch wel weer een beetje boven. Heb ik niet teveel getrained, ik ben moe, voel me moe heb weer last van mijn rug (blokkade van zenuwen) zodat ik minder kracht in mijn bovenbeen ervaar en daarnaast ben ik zwaarder dan vorig jaar rond deze tijd. OK het is nog 3 weken, dus er kunnen nog 3 kilootjes af, maar toch…..

Aan de andere kant heb ik dit vorig jaar ook meegemaakt, toen had ik rond deze tijd ook last van mijn rug, was ook lichtelijk vermoeid en ook die grote twijfels en toen is het ook allemaal goed gekomen, door uitstekende behandeling van fysiotherapeuten, manueel therapeut etc. is mijn rug weer redelijk goed gekomen en heb ik nog voldoende rust kunnen houden in de laatste week. Want trainen is uiteindelijk de kunst van het rusten!!!

 

Maar rust kan er eigenlijk ook niet helemaal zijn, er moet nog veel sponsorgeld binnenkomen, we hebben nu als team een dikke €45.000,- staan, maar er moet absoluut meer bij. Ik heb een mailing gestart en a.s. zondag ga ik op het Jazz festival van Amersfoort in het hoofdkwartier van de hoofdsponsor Rabobank informatie geven over Alpe d’Huzes, de collecte bus staat er en er zijn boeken en DVD’s te koop. Daarnaast ga ik met Alpe d’Huzes mede (st)rijder Ronald de Ruiter de fietstaxi bemannen en vragen hier natuurlijk een kleine bijdrage voor voor ALpe d’Huzes.

 

Er moet nog veel gebeuren, maar het is voor de goed zaak!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: