Nog één week

Het wordt nu echt spannend, nog echt maar één week. Op het moment dat ik dit nu schrijf ben ik volgende week hopenlijk met de 7e keer omhoog bezig. Hoe zwaar gaat het worden? Hangt van veel dingen af. Mijn rug is nog wel een zwak punt, maar door de “kraker” vanochtend goed onderhanden genomen. Hij zegt dat het moet lukken, conditioneel is het geen probleem. Daarnaast kan het erg slecht weer zijn. Nu vriest het ‘s nachts in Alpe d’Huez en is het koud en regenachtig. Overigens zijn de voorpellingen beter voor donderdag 7 juni. Kijk zelf ook maar even via deze link

De sponsorbedragen lopen de laatste dagen enorm op, was het vorige week nog rond de € 20.000, is het vandaag al ruim € 28.000 en het blijft nog steeds binnenkomen. Mensen, stop hier niet mee, ga gewoon door. Want ook ik blijf nog even doorgaan met mijn trainingen. Vanavond nog even rustig twee uurtjes toeren en zaterdag Limburgs Mooiste meefietsen. Eén vande mooiste tourtochten door het Limburgse landschap. Dan maandag waarschijnlijk nog even naar Les Deux Alpes en dan de fiets even laten rusten tot donderdag 5:00. Afhankelijk van de omstandigheden, doe ik gemiddeld 2 uur over beklimming en afdaling, alhoewel de eerste keer in anderhalf uur zal gaan. Met dit gemiddelde kan ik om 19:00 eindelijk klaar zijn, 172,2 km verder, 7280 hoogtemeters en waarschijnlijk 15.000kCal verbruikt. Dat is eigenlijk maar weinig als je bedenkt dat ik vanaf oktober tot vandaag 300 uren heb getraind, 5.600 km gefietst, 310.000 Kcal. verbrand (100 dagen eten) en 23.000 hoogtemeters gemaakt.

 Maar daar gaat het helemaal niet om, het gaat erom dat we door deze idiote actie een gevoel bij veel mense weten te brengen van samen dingen doen, samen de schouders eronder, samen elkaar helpen en met een heleder doel een fantastisch resultaat te bereiken. Geld voor onderzoek naar kanker om overlevingskansen voor kankerpatienten beter te maken. Daar gaan we voor. Help jij ook mee?

Opgeven is geen optie!!

1 reactie

    • bjurn op 31/05/2007 om 17:50
    • Reageer

    Yo Klaas!

    succes jongen! je weet het he? zoals joop zegt goed eten maar vooral veel slapen dus pak die rust! en daarna knallen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: