Nog 8 weken….

Ja, het is nog maar 8 weken en dan hebben de kanjers van Alpe d’Huzes de enorme rit er, of al opzitten, of zijn met de laatste beklimmingen bezig. Alpe d’Huzes 2008.

Toen ik in november begon met trainen, leek het nog zo ver, 7 maanden en na 3.200 kilometer, 120 uur fietsen, 32 uur krachttraining en spinning, 180.000 kilocalorien verder is het nog maar een echte korte tijd. Inmiddels ben ik 8 kilo kwijt , maar nog 7 kilo te gaan.

Daarnaast ga ik tot 5 juni, om de beste voorbereiding te hebben, nog ongeveer 2.800 kilometer fietsen in ongeveer 109 uren. Dit doe ik in verschillende trainingen en grote tochten als de Amstel Gold Race, Klimmen Baneux Klimmen, Stefan Rooks Classic, Shimano Fiets Challenge, Tilff Bastogne Tilff en misschien nog Limburgs Mooiste rijden. Vele tochten in het Limburgse, maar dat is nog maar 1200 km, de andere kilometers haal ik door van huis naar mijn werk te fietsen. Enkele reis is dat 60 kilometer, dus heen en terug, maakt een mooie 120 km!!

Maar dat is slechts het fietsen, uiteindelijk gaat het daar niet om, het gaat erom dat we op 5 juni een zo’n groot mogelijk berdag naar boven fietsen om dit aan KWF Kankerbestrijding te kunnen overhandigen. Daar draait het om bij Alpe d’Huzes. We hebben nu als team over de € 42.000,- bij elkaar en er komt elke dag meer bij, dat is gewoon fantastisch. Lars, een clublid van mij, verkoopt zijn 11-stedenfietstocht kaart en het bedrag daarvoor schrijft hij naar ons team over. Siep, een andere webfietser, schrijft het inschrijfgeld van de Ride for the Roses over naar ons. Dus het geld blijft naar KWF Kankerbestrijding gaan.

Mannen, geweldig, dankjewel, dit is allemaal fantastisch. Hiervoor blijf ik doortrainen en zal op 5 juni mee gaan helpen om een recordbedrag omhoog te fietsen!!

Doe jij ook mee met ons?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: