Nog 6 weken

Maanden aan vorbereiding hebben we al achter de rug, maar deze laatste 6 weken, daar gaat het allemaal om. Alle duurtrainingen uit de afgelopen maanden moeten nu hun resultaat laten zien in de grote toertochten als Tilff Bastonge Tillf, Klimmen Banneux Klimmen, Shimano Fiets Challenge, Stephan Rooks Classic. Daar wordt de laatste kracht en uithoudingsvermogen terained, zodat op 5 juni een goedvoorbereide Klaas aan de start staat.

Maar niet alleen trainen is belangrijk, ook de laatste kilootjes moeten er af, afgelopen dinsdag bij de clubtraining reed ik mijn schterwiel in puin. Ja misschien heb ik ook wel wat kracht, maar het gewicht helpt hier ook wel bij. Op 5 juni is elke kilo te zwaar er één die ik 7 keer mee moet slepen.

 

En uiteindelijk gaat het nog steeds om de sponsoring. Binnenkort stuur ik een mailing uit aan mijn kennissen, vrienden, collega’s familie etc voor sponsorverzoeken, want er moet veel geld, heel veel geld nog naar KWF Kankerbestrijding. Eleke bijdrage is daarom welkom. Doe jij ook mee?  In het tabblad: Ik wil sponsoren staat precies hoe dat kan!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: