Met grote dank

Met grote dank voor iedereen die het mij mogelijk hebben gemaakt om op afgelopen 7 juni € 34.943,62 bij elkaar te fietsen voor KWF Kankerbestrijding!!

Allereerst voor mijn grootste supporter, Marijke, die mij meer dan een half jaar lang uur na uur zag trainen, sponsoren werven, weblog bijwerken, maar nooit het geduld verloor met mij en meer dan 100% vertrouwen had in het slagen op 7 juni.

Daarnaast mijn supporters die op 7 juni voor mij naar Alpe d’Huzes kwamen: Maarten, Nel, Max, Kees, William, Frans, Sebastian, Wim, Kees, Hans, Martijne, Martine, Willem-Jan en Liesbeth.

Raet en mijn Raet collega’s die in een gezamenlijk actie € 21.800,- bij elkaar brachten, inclusief alle publiciteit vanaf het begin van het jaar in de interne communicatie!!! Al mijn andere sponsoren waaronder buren, vrienden, familie, kennissen, oud-collega’s, zakelijke contacten, fietsmaatjes, die samen bijna € 13.000,- bij elkaar brachten (en er komt dagelijks nog meer bij).

Mijn fietsmaatjes die zoveel geduld met mij hebben gehad, omdat ik elke keer weer de de hele groep op hol liet slaan. Mijn collega’s uit mijn team, die het geduld hadden om elke keer maar weer fietsverhalen aan te horen, en die mij de laatste maand elke dag aanmoedigingsberichten stuurden :-))! Mijn fietsenmaker, die er voor zorgde dat ik altijd mijn trainingen kon doen, ondanks een valpartij, een stuk achterwiel en wat reguliere malheur. Het medische team ter plekke die continue voor soepele spieren zorgden en in het bijzonder Daan, die in een korte tijd mijn rug zo goed behandeld heeft dat ik op 7 juni zonder pijn kon fietsen! Alle bezoekers aan deze weblog en diegene die mij aanmoedigden via een reactie op deze weblog. Alle andere supporters, kokkies, motards, vrijwilligers etc die er een onvergetelijk dag van hebben gemaakt. En vanzefsprekend alle kanjers die op 7 juni een wereldprestatie hebben geleverd en met elkaar €955.000,-  bij elkaar hebben gefietst voor KWF Kankerbestrijding.

En uiteindelijk Coen die mij in oktober overhaalde om ook een bijdrage te leveren aan Alpe d’Huzes en KWF Kankerbestrijding

Het Alpe d’Huzes virus heeft mij, maar heel veel meer mensen in zijn greep; dit vraagt om een vervolg in welke vorm dan ook!

Doen jullie allemaal volgend jaar ook actief mee in sponsorwerving?! Want:

IMG_0562

Blijf deze weblog volgen, want het vervolg komt sneller dan je denkt!

Geef een reactie